Buzz

Ο Ντέιβιντ Ο' Ράσελ επιστρέφει δυναμικά: «Silver Linings Playbook», δείτε το trailer!

στα 10

H κινηματογραφική διασκευή ενός υπέροχου, αστείου, σπαραχτικού, πανέξυπνου βιβλίου («The Silver Linings Playbook») σηματοδοτεί την επιστροφή του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ. Μαζί του φέρνει τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς σε ρόλους αναζωογονητικά ... τρελούς. Δείτε το trailer!

Ο Ντέιβιντ Ο' Ράσελ επιστρέφει δυναμικά: «Silver Linings Playbook», δείτε το trailer!
Στο μεταίχμιο δράματος και κωμωδίας, ο Μπράντλεϊ Κούπερ ίσως δίνει μία από τις οσκαρικές ερμηνείες της χρονιάς.

Στην κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Μάθιου Κουίκ (το οποίο μετέφερε σε σενάριο ο ίδιος ο Ο' Ράσελ), ο Μπράντλεϊ Κούπερ ερμηνεύει έναν δάσκαλο, ο οποίος πάσχει από ψυχικές διαταραχές και για αυτό έχασε τη γυναίκα του και τη δουλειά του. Μετά από τέσσερα χρόνια σε άσυλο, επιστρέφει στο σπίτι των γονιών του και προσπαθεί να βρει τον εαυτό του. Πεπεισμένος ότι αν μπορεί να ελέγξει την ασθένειά του και να γυμνάσει το σώμα και το μυαλό του, τότε η ζωή θα τον ανταμείψει με την επιστροφή της γυναίκας του, πειθαρχεί σε όποια συμβουλή του ψυχιάτρου του. Κι εκείνος του προτείνει να γνωρίσει μία ακόμα ασθενή: μία καταθλιπτική νεαρή χήρα, η οποία θα του ανατρέψει τα σχέδιά του και, ειρωνικά, θα ισορροπήσει τη διαταραχή του.

Μία δραματική κομεντί, ένα off beat ρομάντζο, μία παράξενη ιστορία ερμηνευμένη από μία σειρά εξαιρετικών ηθοποιών που μοιάζουν να διασκεδάζουν την αναζωογονητική αναίδεια του σεναρίου, την ωμή ειλικρίνεια των ρόλων, αλλά και την υπόγεια δυνατή καρδιά της ταινίας: αγάπη, αγάπη, αγάπη. Οποια κι αν είναι η κατάστασή σου, όποια κι αν ήταν η ερώτηση.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κάνει την έξυπνη κίνηση να δείξει τι μπορεί να κάνει στο δράμα, μετά τα μπουφόνικα «Hangover» - σ' έναν ρόλο που προοριζόταν για τον φίλο και συνεργάτη του Ο' Ράσελ, Μαρκ Γουόλμπεργκ. Η Τζένιφερ Λόρενς επίσης, συνεχίζει να επιδεικνύει ότι είναι κορίτσι πολλαπλών ταχυτήτων - από το «Στην Καρδιά του Χειμώνα» στα «Hunger Games» και πίσω. Extra bonus: στο ρόλο του πατέρα ένας Ρόμπερτ Ντε Νίρο, επιτέλους, σκηνοθετημένος στη σωστή κωμωδία - αυτή που δεν τον θέλει καραγκιόζη, αλλά καταλύτη στεγνού χιούμορ και έξυπνου σαρκασμού.

Δύο ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι έχουν περισσότερη ψυχή από τους άτολμους όλους εμάς. Γιατί ο κόσμος φτιάχτηκε για τους τρελούς!

Στις 21 Νοεμβρίου η αμερικανική πρεμιέρα!

Δείτε το trailer!