Buzz

Ο γύρος του κόσμου με τη Μισέλ Γουίλιαμς και ένα walkman!

στα 10

Οι Wild Nothing επιστρέφουν στα 80s, επιστρατεύουν τη Μισέλ Γουίλιαμς, την επιβιβάζουν σε ένα αεροπλάνο και ξεκινούν το γύρο του κόσμου προς αναζήτηση του «Παράδεισου». Αυτή ακούει μουσική στο walkman της και διαβάζει Aϊρις Μέρντοχ...

Ο γύρος του κόσμου με τη Μισέλ Γουίλιαμς και ένα walkman!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Μισέλ Γουίλιαμς είναι η επίσημη ιέρεια της αμερικάνικης indie σκηνής, πράγμα που δεν σταματά να το επιβεβαιώνει ακόμη και όταν προσπαθεί να αποδείξει (επιτυχημένα...) πως μπορεί να είναι ταυτόχρονα και μια glamorous σταρ του Χόλιγουντ.

Ενας από αυτούς τους λόγους βρίσκεται ολοζώντανος στο νέο βίντεο κλιπ των Wild Nothing (του Τζακ Τέιτουμ από τη Βιρτζίνια των Η.Π.Α., δηλαδή ο οποίος κρύβεται πίσω από το σχήμα) για το τραγούδι «Paradise» από το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Nocturne» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2012, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε το επιτυχημένο «Gemini» του 2010.

1

Επιστρέφοντας ολοκληρωτικά στα 80s (ως look αλλά και με κράχτη-αξεσουάρ ένα walkman), η Μισέλ Γουίλιαμς ταξιδεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού των Wild Nothing, ψάχνοντας έναν παράδεισο σε κάθε γωνία του κόσμου, ενώ στα μισά του κομματιού απαγγέλει αποσπάσματα από το «A World Child» της Αϊρις Μέρντοχ που κυκλοφόρησε το 1975.

To βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Μάθιου Αμάτο ενώ σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου για την κυκλοφορία του «καταγράφει ένα ταξίδι με αεροπλάνο και ένα παράδεισο που μπορεί να βρεθεί λίγο έξω από το παράθυρο».

Δείτε το παρακάτω και συνεχίστε να ψάχνετε τον δικό σας... παράδεισο!