Buzz

Ο Γουόρεν Μπίτι επιστρέφει στη σκηνοθεσία

στα 10

Δεκατρία χρόνια μετά το «Bullworth», ο 74χρονος Γουόρεν Μπίτι περνάει ξανά πίσω από την κάμερα για να σκηνοθετήσει την 5η του ταινία.

Ο Γουόρεν Μπίτι επιστρέφει στη σκηνοθεσία
Τις αταξίες του Χάουαρντ Χιουζ υπόσχεται να μας αφηγηθεί το διαβόητο πάλαι ποτέ άτακτο αγόρι του Χόλιγουντ...

Το θέμα του, ιδιαίτερο. Αν σκεφτεί κανείς βέβαια την πάλαι ποτέ δράση του Μπίτι ως κατά συρροή καρδιοκατακτητή, ίσως όχι και τόσο.

Η ταινία του θα στρέφεται γύρω από τις παράνομες σχέσεις του μεγιστάνα επιχειρηματία και κινηματογραφικού παραγωγού Χάουαρντ Χιουζ, ο οποίος φαίνεται ότι εκτός από το πάθος του για την αεροπορία και το σινεμά είχε κι ένα κρυφό πόθο για πολύ μικρότερες, και, σε κάποιες περιπτώσεις, ανήλικες πιτσιρίκες.

Αυτή είναι μία πλευρά του εκκεντρικού, υποχόνδριου Aviator που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Παρόλο που στα νιάτα του κάποιες σχέσεις του έγιναν διάσημες (Αβα Γκάρντνερ, Κάθριν Χέπμπορν, Τζίντζερ Ρότζερς), φρόντιζε να κρατά τις περιπέτειές του με τις πολύ μικρότερες ερωμένες του μακριά από κάθε διασημότητα. Σήμερα οι αποκαλυπτικές φήμες τις θέλουν όχι απλά ταμπού λόγω της διαφοράς ηλικίας, αλλά και της φύσης της διαστροφής.

Στο καστ, εκτός από τον ίδιο τον Μπίτι που θα ερμηνεύσει τον Χιουζ, συμμετέχουν η Ανέτ Μπένινγκ (μάλλον στο ρόλο της Τέρι Μουρ, της κατά 24 χρόνια νεότερης κρυφής συζύγου του), ο Τζακ Νίκολσον, ο Αλεκ Μπόλντγουϊν, ο «Spiderman» Αντριου Γκάρφιλντ, η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ και η Μάρα Ρούνεϊ («Το Κορίτσι με το Τατουάζ»).

ΟΚ κύριε Μπίτι. Προκαλέσατε σίγουρα το ενδιαφέρον μας.