Buzz

Ο εγγαστρύμιθος Κέβιν Σπέισι!

στα 10

Αφού το σενάριο του ξεχώρισε, ανάμεσα σε 700 συμμετοχές, ο Μπένζαμιν Λίβιτ είδε το μέλλον του να ανοίγεται λαμπρό, όταν ο Κέβιν Σπέισι τήρησε την υπόσχεση του να πρωταγωνιστήσει στην μικρού μήκους ταινία του με τίτλο «O Εγγαστρύμιθος». Δείτε την ολόκληρη παρακάτω...

Ο εγγαστρύμιθος Κέβιν Σπέισι!

Απόφοιτος του New York University, ο Μπένζαμιν Λίβιτ δεν μπορούσε να φανταστεί τι του επιφύλασσε το μέλλον του όταν δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό «Jameson First Shot» που διοργάνωσε το γνωστό ουίσκι μαζί με την εταιρεία παραγωγής του Κέβιν Σπέισι Trigger Street Productions.

Κι, όμως, η ιστορία ενός εγγαστρύμιθου που προσπαθεί να συναγωνιστεί σε ευφυία την κούκλα που κρατάει, υπήρξε το πρώτο σενάριο που εγκρίθηκε από την Trigger Street Productions για να μπει σε παραγωγή, αφού πρώτα είχε βρεθεί στα τρία επικρατέστερα, ανάμεσα σε 700 συμμετοχές, του διαγωνισμού.

Ο Κέβιν Σπέισι είχε δηλώσει από την αρχή πως οι τρεις νικητές θα κληθούν στο Λος Αντζελες για να γυρίσουν την ταινία τους (ένα φιλμ μικρού μήκους μέχρι 20 λεπτά) και μάλιστα με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Και έτσι κι έκανε, αφού ο Σπέισι όχι μόνο πρωταγωνίστησε, αλλά παραβρέθηκε και στην πρεμιέρα της ταινίας, δίνοντας ακόμη περισσότερο χώρο στον Λίβιτ για να ζήσει ολοκληρωμένα το όνειρο του δηλώνοντας πως : «Περισσότεροι άνθρωποι του χώρου θα έπρεπε να δίνουν ευκαιρίες στους νέους. Γιατί να διαλέγεις να ζεις μια ζωή καθισμένος γύρω από μια πισίνα μαζεύοντας επιταγές; Αυτό ακούγεται τόσο βαρετό.»

Δείτε παρακάτω όλο το «The Ventriloquist» και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού Jameson First Shot.