Buzz

«Ντικ Τρέισι 2», δυο δεκαετίες μετά.

στα 10

Η τολμηρότητα του Γουόρεν Μπίτι είναι η μία από τις δύο μεγαλύτερες αρετές του, αλλά ότι 21 χρόνια μετά τον «Ντικ Τρέισι» αποφάσισε να γυρίσει το σίκουελ προκαλεί έκπληξη, μάλλον ευχάριστη.

«Ντικ Τρέισι 2», δυο δεκαετίες μετά.

Εδώ και 21 χρόνια ο Γουόρεν Μπίτι βρίσκεται στα δικαστήρια με την Tribune, για το ποιος οριστικά θα έχει τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δικαιώματα για το κόμικ με ήρωα τον Ντικ Τρέισι. Η απόφαση βγήκε πριν λίγες μέρες υπέρ του ηθοποιού και ο αθεόφοβος Γουόρεν ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει με το σίκουελ της ταινίας του 1990!

«Νομίζω ότι είναι χαζό να μιλάς για ταινίες πριν τις κάνεις, δεν το συνηθίζω», είπε ο Γουόρεν Μπίτι σε συνέντευξη. «Η ταινία θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται σύντομα, αλλά μου παίρνει τόσο καιρό να κάνω μια ταινία που δεν ξέρω τι σημαίνει χρονικά η προετοιμασία.» Αυτό που δεν προσδιόρισε είναι εάν θα κρατήσει, και πάλι, εκτός από τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Εάν πάντως το καστ είναι διαφορετικό, πολύ θέλουμε να δούμε ποια θα σταθεί στα ψηλοτάκουνα γοβάκια της Μαντόνα.