Buzz

Η Κρίστεν Γουίιγκ ετοιμάζει ένα «Nasty Baby»

στα 10

Αγαπάμε την Κρίστεν Γουίιγκ γιατί είναι ικανή για τις πιο φωτεινές και τις πιο σκοτεινές ερμηνείες. Αυτή εδώ ανήκει μάλλον στις δεύτερες. Δείτε το τρέιλερ.

Η Κρίστεν Γουίιγκ ετοιμάζει ένα «Nasty Baby»

Η Κρίστεν Γουίιγκ είναι μια σύνθετη ηθοποιός, παρότι ακόμα στο σινεμά δεν έχει δείξει, θεωρούμε, ολόκληρο το εύρος της. Την ίδια ώρα, λοιπόν, που γυρίζει το γυναικείο «Ghostbusters» και φιγουράρει στο «The Martian» του Ρίντλεϊ Σκοτ, παρουσιάζει μια διαμετρικά αντίθετη ταινία, το «Nasty Baby», που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Οκτώβριο, αλλά στην Αθήνα θα το δούμε τον Σεπτέμβριο στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Διαβάστε ακόμη: Οι «Ghostbusters» βγήκαν παγανιά. Πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα

nasty baby 607

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χιλιανού Σεμπαστιάν Σίλβα του «The Maid» και του «Magic Magic», το «Nasty Baby» ξεκινά με την ιστορία ενός γκέι ζευγαριού που θέλει ν' αποκτήσει παιδί, με τη βοήθεια της κολλητής τους, της Πόλι. Καθώς οι τρεις φίλοι διαχειρίζονται την ιδέα της νέας ζωής που θα δημιουργήσουν, παρενοχλούνται από έναν άντρα που μένει στη γειτονιά τους κι είναι γνωστός ως The Bishop (ο Επίσκοπος). Οσο εντονότερες γίνονται οι συγκρούσεις, τόσο βεβαιότερο είναι ότι κάποιος θα πληγωθεί. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Nasty Baby» και θυμηθείτε πώς μοιάζει το σκεπτόμενο, ανεξάρτητο σινεμά.

Διαβάστε ακόμη: Νύχτες Πρεμιέρας 2015. Αυτά είναι τα highlights του προγράμματος