Buzz

O Τζάστιν Μπίμπερ θα παίξει τον ρόλο του φτερωτού θεού του έρωτα στο animated MythoVerse

στα 10

Πρόκειται για μια τριλογία ταινιών κινουμένων σχεδίων βασισμένες στην ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία.

O Τζάστιν Μπίμπερ θα παίξει τον ρόλο του φτερωτού θεού του έρωτα στο animated MythoVerse

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη animated ταινία μιούζικαλ, από τις τρεις οι οποίες ετοιμάζονται, του MythoVerse, ένα κινηματογραφικό σύμπαν το οποίο βασίζεται σε ιστορίες της ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας, ως τον φτερωτό θεό του έρωτα τον Ερως. Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα concept art του Ερως να κάθεται στην άκρη ενός βράχου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#cupidmovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Η ταινία, φυσικά, θα έχει τίτλο «Cupid» (Ερως) και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πίτερ Γκάντελαντ, ο οποίος είναι γνωστός σκηνοθέτης μουσικών βιντεοκλίπ, όπως των Gorillaz, και διαφόρων διαφημίσεων, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Κάρλος Κότκιν γνωστός για την δουλειά του στην ταινία «Rio 2». H ιστορία της ταινίας θα μιλάει για το πως ο Ερως γνώρισε την Ψυχή, μια κόρη του βασιλιά της Σικελίας, την οποία αργότερα και παντρεύτηκε.

Η ταινία ακόμα βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της παραγωγής της την οποία έχει αναλάβει το νεοσύστατο στούντιο Mythos που δημιουργήθηκε πριν έναν χρόνο από τον δημιουργό του Marvel Studios Ντέιβιντ Μέισελ και τον παραγωγό δίσκων Σκούτερ Μπράουν.

Διαβάστε ακόμα: Αν ο Τζάστιν Μπίμπερ πρωταγωνιστούσε στο «Whiplash»