Το Cinedoc σας καλεί να χορέψετε με τον «Mr. Gaga», τον άνθρωπο που άλλαξε την εικόνα του σύγχρονου χορού

BUZZ 24 OCT 2016  /  Flix Team

Τον Οχάντ Ναχαρίν, τον σπουδαιότερο σύγχρονο χορογράφο, συστήνει το «Mr. Gaga», το ντοκιμαντέρ που προβάλλεται την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, από το Cinedoc.

Ο Mr. Gaga είναι ο κορυφαίος Ισραηλινός χορογράφος, Οχάντ Ναχαρίν. Η εκπληκτική προσωπική του διαδρομή, από τη δύσκολη ενηλικίωση στο Ισραήλ, μέχρι τη συμμετοχή στα σημαντικότερα χορευτικά σύνολα του 20ου αιώνα, αποκαλύπτει μία ανήσυχη φύση που αγωνιά να εκφραστεί και να επικοινωνήσει μέσω του χορού. Το πρωτοποριακό έργο του εντυπωσιάζει βαθειά, προκαλεί και συγκινεί με την κοινωνική του ευαισθησία.

mr. gaga 607

«Δυνατός», «οξύς», «ελεύθερος», αμέτρητα τα επίθετα που προσδιορίζουν, πάντα μ' ένα ελαφρύ δέος, τον Ναχαρίν, έναν από τους σημαντικότερους χορογράφους της εποχής μας, που άλλαξε για πάντα την εικόνα του σύγχρονου χορού. Η ταινία «Mr. Gaga», σε σκηνοθεσία Τομάρ Χεϊμάν, είναι ένα ντοκιμαντέρ που κέρδισε το παγκόσμιο κοινό, διακρίθηκε στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και εγγυάται ότι θα φύγετε από τον κινηματογράφο με «αναπτερωμένη» διάθεση. Η προβολή, σε διοργάνωση του Cinedoc, γίνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και... απαντήστε στην ερώτηση του Οχάντ Ναχαρίν: Do you want to dance?

«Mr. Gaga» του Τομάρ Χεϊμάν - info Η ταινία θα προβληθεί στην Αθήνα την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, στις 19.30, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών / Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ / Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του CineDoc ή απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 72117073 και το μέιλ info@cinedoc.gr

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.