Buzz

Μπανάνες, χοτ ντογκ, «wetworks» και πολλά fuck. To red band τρέιλερ του «Αφεντικά για Σκότωμα»

στα 10

H Τζένιφερ Ανιστον γλύφει φαγητά σε σχήμα πέους, οι Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, ανακαλύπτουν τι είδους αγγελίες μπαίνουν στο τμήμα «αντρας ψάχνει αντρα», ο Κεβιν Σπέισι αναρωτιέται τι θα συνέβαινε αν βούταγε τα γεννητικά του όργανα σε μέλι και τριμμένη καρύδα. Ολα αυτά στο «ακατάλληλο» τρέιλερ της πιο NSFW κωμωδίας του καλοκαιριού

Μπανάνες, χοτ ντογκ, «wetworks» και πολλά fuck. To red band τρέιλερ του «Αφεντικά για Σκότωμα»

Θέλοντας να ξεφορτωθούν τα αφόρητα αφεντικά τους, τρεις φίλοι θα οργανώσουν ένα θεωρητικά αλάθητο σχέδιο για να τα βγάλουν από τη μέση. Θα ανταλλάξουν τους φόνους τους και θα τους κάνουν να μοιάζουν ως ατυχήματα.

Κι αν το πρώτο μέρος του σχεδίου δεν ήταν από μόνο του δύσκολο, το δεύτερο μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο, μια που ακόμα και τα πιο έξυπνα σχέδια είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο τα μυαλά που κρύβονται από πίσω τους.

H εξωφρενική κωμωδία του Σεθ Γκόρντον, που μάλλον έχει δει κάμποσες φορές τον «Αγνωστο του Εξπρές», υπόσχεται γέλια με κάθε τίμημα και ένοχες απολαύσεις που ξεκινούν από άβολα αστεία, γραφείου, μπαρ, ή κρεβατοκάμαρας και καταλήγουν στην πρώτη γυμνόστηθη εμφάνιση της Τζένιφερ Ανιστον -αν τουλάχιστον πιστέψουμε τις φήμες που οργιάζουν στο διαδίκτυο.

H αλήθεια θα αποκαλυφθεί στις 21 Ιουλίου.