Buzz

Η Μίλα Κούνις έχει κάτι να πει για τον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Μετανάστης η ίδια στην Αμερική, εξηγεί το αυτονόητο «πληρώνω φόρους. Δεν θέλω να ανατινάξω την χώρα. Δεν ήρθα για να κλέψω τίποτα».

Η Μίλα Κούνις έχει κάτι να πει για τον Ντόναλντ Τραμπ

Γεννημένη στην Ουκρανία από την οποία μετακόμισε με τους γονείς της σε ηλικία επτά ετών το 1991 η Μίλα Κούνις δεν κρύβει την αντιπάθεια της για την στάση του υποψήφιου Προέδρου των Η.Π.Α. απέναντι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός δήλωσε ότι οι γονείς της «ήρθαν στο Λος Αντζελες, μια οικογένεια εφτά ατόμων, μόνο με τις βαλίτσες τους, 250 δολάρια και τίποτα άλλο».

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόρενς δείχνει το... δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ!

«Ηρθαμε εδώ με μια βίζα θρησκευτικού ασύλου κι κανείς μας δεν προσπάθησε να ανατινάξει την χώρα. Σαφώς πληρώνω τους φόρους μου. Δεν κλέβω τίποτα. Κι έτσι το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τι συμβαίνει και το μόνο που σκέφτονται είναι ότι οι μετανάστες ή οι πρόσφυγες έχουν σκοπό να βάλουν βόμβες με θλίβει. Με στεναχωρεί το πόσο χώρο αφήσαμε στον φόβο να καταλάβει στους εαυτούς μας».

«Κανείς δεν πρέπει να θυμώνει με τον Τραμπ, όμως» λέει η Κούνις. «Εμείς οι ίδιοι είμαστε υπεύθυνοι για το ότι συμβαίνει». Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει άδικο...

Δείτε ακόμη: