Buzz

«Τhe Prom»: Ακούστε την Μέριλ Στριπ να ραπάρει για την Μισέλ Ομπάμα

στα 10

Ολα θα τα κάνει αυτή η γυναίκα. Και συνεχώς θα κάνει χώρο στη βιβλιοθήκη της για βραβεία. Μέριλ Στριπ σε hip-hop έκδοση; Ναι στο «The Prom» του Ράιαν Μέρφι. Πατήστε το play.

«Τhe Prom»: Ακούστε την Μέριλ Στριπ να ραπάρει για την Μισέλ Ομπάμα

Βασισμένο στο ομότιτλο, υποψήφιο για Tony μιούζικαλ του Broadway, το «The Prom» του Ράιαν Μέρφι αφηγείται την ιστορία μιας μαθητριας σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα, η οποία θέλει να πάει στον χορό των αποφοίτων του σχολείου της μαζί με το κορίτσι της. Οταν η διοίκηση του σχολείου αρνηθεί η είδηση θα πάρει διαστάσει και μια ομάδα ηθοποιών του Broadway θα αποφασίσουν να την βοηθήσουν με κάθε τρόπο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τους Μέριλ Στριπ, Νικόλ Κίντμαν, Αριάνα Γκράντε, Ακουαφίνα, Τζείμς Κόρντεν το «The Prom» είναι το νέο στοίχημα του Netflix για τη φετινή οσκαρική κούρσα.

Δείτε το trailer: του «The Prom» του Ράιαν Μέρφι

the prom 607

the prom 607

Και, μιλώντας για την Μέριλ Στριπ, αυτός ο ρόλος μοιάζει με σιγουράκι ακόμα μίας υποψηφιότητας. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την πρωτγωνίστρια από το να σπάει, ξανά και ξανά, τα δικά της ρεκόρ στα βραβεία.

Σήμερα κυκλοφορεί το «Wear Your Crown», το τραγούδι των τίτλων τέλους - ένα ποπ «ανεβαστικό» κομμάτι που δεν υπάρχει στο αυθεντικό μιούζικαλ. Γράφτηκε στο post production γιατί ο Μέρφι ήθελε να τελειώνει η ταινία με ακόμα πιο ενθαρρυντικό μήνυμα για την LGBTQ κοινότητα και τα νέα παιδιά.

Κι ενώ νομίζεις ότι καλαβαίνεις τι ακούς από τις πρώτες νότες, στα μισά του τραγουδιού σκάει η Μέριλ Στριπ. Ραπάροντας. Γιατί... μπορεί!

Gotta wear your crown or your tiara
Now is the time to bust out the mascara
Who needs shade, there’s nothing dullah
We’re living life in full technicolour
But if your sparkle starts to fade
Go out and start your own parade
And if somebody starts in with new drama
Just go high like Michelle Obama

Πατήστε το play:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: