Buzz

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ βρήκε την Αντίπαρο «παράδεισο»

στα 10

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον Τζίμι Φάλον, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ έκανε την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ βρήκε την Αντίπαρο «παράδεισο»

O Mάθιου ΜακΚόναχεϊ πέρασε φέτος ένα μήνα στην Ελλάδα - στη Μύκονο και στην Αντίπαρο, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του (από τις μέρες του «True Detective») Γούντι Χάρελσον και τις οικογένειές τους. Μάλιστα, ο ίδιος είχε ανεβάσει στo instagram τις ποδοσφαιρικές του κόντρες με τον Γούντι, παραμένοντας πεισματικά στο πνεύμα των μουντιαλικών ημερών.

Πριν από λίγες μέρες, καλεσμένος στον Τζίμι Φάλον, ο ΜακΚόναχεϊ αφηγήθηκε πώς πέρασε το καλοκαίρι του, εξηγώντας ότι ενώ το πλάνο ήταν να μείνει 3 εβδομάδες στην Ελλάδα, βρήκε την Αντίπαρο «παράδεισο επί της γης» και παρέτειναν τις διακοπές τους για μία εβδομάδα ακόμα.

«Η Ελλάδα είναι Παράδεισος. Τα νερά της είναι υπέροχα και ασφαλή, δεν «δαγκώνουν». Η γη είναι φιλική, ο αέρας είναι φιλικός. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι - αγαπούν τις οικογένειες. Σέβονται τους ηλικιωμένους, γιατί είχα και την μητέρα μου μαζί....»

«Τέτοιος Παράδεισος, που αποφασίσαμε να μείνουμε στην Αντίπαρο για μία ακόμα εβδομάδα...»

Matthew McConaughey GREECE 607 1

Δείτε το βίντεο (πιάστε το από το 3ο, περίπου, λεπτό) κι απολαύστε, ανάμεσα σε άλλα, πώς πειράζει τον Χάρελσον.

«Ο Γούντι είναι ο άνθρωπος που ενώ εσύ έχεις νοικιάσει το σπίτι των διακοπών και τον έχεις καλέσει, αν φτάσει πρώτος, θα πάρει την καλύτερη κρεβατοκάμαρα. Επίσης είναι ο άνθρωπος που, ό,τι κι αν έχετε στο πρόγραμμα να κάνετε, ακόμα κι αν αυτό είναι να πάτε στην απονομή των Οσκαρ, καλό θα ήταν να έχεις μαζί το μαγιώ σου...»

.

Διαβάστε ακόμα: