Φεστιβάλ / Βραβεία

Αφίσα ήδη κλασική για τις «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδόβαρ

στα 10

Πόστερ τολμηρό, τρυφερό κι υπέροχο για τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Αφίσα ήδη κλασική για τις «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδόβαρ

H νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που θα ανοίξει τη φετινή Μόστρα στις αρχές Σεπτεμβρίυ αφηγείται την ιστορία ούτε μιας, ούτε δύο αλλά τριών μαμάδων - τις υποδύονται η Πενέλοπε Κρουζ, η Αλτάνα Σάντσεζ Χιχόν και η νεαρή Μιλένα Σμιτ.

«Με τις "Παράλληλες Μητέρες" επιστρέφω στο σύμπαν των γυναικών, στην μητρότητα, στην οικογένεια. Η ταινία μιλάει για τη σημασία των προγόνων και των απογόνων, την αναπόφευκτη παρουσία της μνήμης. Υπάρχουν πολλές μητέρες στη φιλμογραφία του, αυτές που θα δείτε σε αυτήν την ταινία είναι πολύ διαφορετικές», δηλώνει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δίνοντας το στίγμα πως σε αυτήν την ταινία οι μητέρες του θα είναι κάτι αρκετά λιγότερο από τέλειες.

Δείτε ακόμη: Οι «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδόβαρ έχουν τρέιλερ!

Madres

«Σαν αφηγητή, οι ατελείς μητέρες με εμπνέουν συχνά. Η Πενέλοπε Κρουζ, η Αλτάνα Σάντσεζ Χιχόν και η νεαρή Μιλένα Σμιτ θα υποδύονται τις τρεις μητέρες στην ταινία, συνοδευόμενες από τον Ισραέλ Ελεχάλντε στο ρόλο του βασικού ανδρικού χαρακτήρα. Συνεργάζομαι επίσης με τις αγαπημένες μου Τζουλιέτα Σεράνο και Ρόσι ντε Πάλμα. Οι "Παράλληλες Μητέρες" θα είναι ένα δυνατό δράμα. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω.»

Δείτε εδώ την υπέροχη αφίσα που συνοψίζει το «βλέμμα» του Πέδρο Αλμοδόβαρ πάνω στη μητρότητα.

Madres Paralelas