Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ παρτάρει σκληρά στο βίντεο κλιπ του «If You Really Love Nothing» των Interpol

στα 10

Με τέσσερις ταινίες στα σκαριά και την πρώτη μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε η ίδια έτοιμη, η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκει χρόνο για fun.

Η Κρίστεν Στιούαρτ παρτάρει σκληρά στο βίντεο κλιπ του «If You Really Love Nothing» των Interpol

Το σίγουρο είναι ότι η Κρίστεν Στιούαρτ έχει την όρεξη να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Ενώ περιμένουμε να δούμε το «Lizzie», όπου συμπρωταγωνιστεί με την Κλόι Σεβινί, ενώ τέσσερις ακόμα ταινίες της βρίσκονται σε post production κι ενώ ολοκληρώνει το «The Chronology of Water», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που σκηνοθέτησε, βασισμένη στα απομνημονεύματα της Λίντια Γιούκναβιτς, βρίσκει το χρόνο να διασκεδάσει, νύχτα.

Στο βίντεο κλιπ του νέου σινγκλ των Interpol, το «If You Really Love Nothing», η Κρίστεν Στιούαρτ πρωταγωνιστεί, δίπλα στον Φιν Γουίτροκ (του «AHS»), τον οποίο γρήγορα κάνει πέρα για άλλες απολαύσεις, ένα βράδυ, σ' ένα μπαρ, με την καταστροφή ολόγυρα. Σκηνοθετεί, στα βασικά χρώματα του μπλε, κόκκινου, κίτρινου και με την πυκνή ατμόσφαιρα της νύχτας, η σκηνοθέτης και εικαστικός Χάλα Ματάρ (δείτε περισσότερα για τη δουλειά της εδώ. Δεν ξεχνάμε ότι η Στιούαρτ όχι απλώς πρωταγωνίστησε στο κλιπ για το «Ride 'em on Down» των Rolling Stones, αλλά και σκηνοθέτησε η ίδια το «Down Side of Me» των Chvrches.

Διαβάστε ακόμη: Να γιατί η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ιδανική για να ενσαρκώσει την Τζιν Σίμπεργκ


Διαβάστε ακόμη: