Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η Κλόι Σεβινί είναι ένα θανάσιμο ζευγάρι στο τρέιλερ του «Lizzie»

στα 10

Η ταινία ξετυλίγει μια από τις πιο διαβόητες υποθέσεις δολοφονίας στην αμερικανική ιστορία, την αληθινή περίπτωση της Λίζι Μπόρντεν.

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η Κλόι Σεβινί είναι ένα θανάσιμο ζευγάρι στο τρέιλερ του «Lizzie»

Το 2015, ο Κρεγκ Γουίλιαμ Μακνίλ υπέγραψε ένα υποσχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο με το ακυκλοφόρητο εδώ φιλμ τρόμου «The Boy», για να στραφεί στη συνέχεια στην τηλεόραση. Το «Lizzie» σηματοδοτεί την επιστροφή του στο σινεμά, βασισμένο σε μια πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας που εκτυλίχθηκε στη Μασαχουσέτη το 1892 και έμεινε γνωστή ως η υπόθεση Λίζι Μπόρντεν.

Επειτα από μια μοναχική ζωή, η Λίζι Μπόρντεν ανακαλύπτει μια αδελφή ψυχή στο πρόσωπο της υπηρέτριας της οικογένειάς της, Μπρίτζετ Σάλιβαν. Ο κρυφός δεσμός που αναπτύσσουν οι δύο γυναίκες και μια σειρά από γεγονότα θα πυροδοτήσουν μια αποτρόπαια πράξη.

Διαβάστε ακόμη: «If Beale Street Could Talk»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπάρι Τζένκινς αποκαλύπτει ένα ακόμα κομψοτέχνημα

Lizzie 607

Το φιλμ ξετυλίγει τις ημέρες που θα οδηγήσουν σε ένα βίαιο έγκλημα, αποκαλύπτοντας στην πορεία μια σκοτεινή ιστορία καταπίεσης, εκμετάλλευσης και κατεστραμμένων ονείρων.

Με την Κλόι Σεβινί και την Κρίστεν Στιούαρτ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το γεμάτο σασπένς τρέιλερ του «Lizzie» μάς προδιαθέτει αν μη τι άλλο για δύο τεταμένες ερμηνείες από δύο αγαπημένες ηθοποιούς του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά.

Lizzie 607

Εκτός από τις Σεβινί και Στιούαρτ, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζέιμι Σέρινταν, Φιόνα Σο, Κιμ Ντίκενς, Ντένις Ο’ Χέαρ και Τζεφ Πέρι.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου η σκληρότητά της αναμενόμενα δίχασε, κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Lizzie 607