Buzz

Ο Τομ Χίντλστον και η Μπρι Λάρσον μας ξεναγούν στο «Kong: Skull Island»

στα 10

To MTV έχει τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του reboot του κλασσικού φιλμ.

Ο Τομ Χίντλστον και η Μπρι Λάρσον μας ξεναγούν στο «Kong: Skull Island»

Οχι πια τοποθετημένο στην δεκαετία του 30, όπως το remake του Πίτερ Τζάκσον, αλλά στην δεκαετία του 70 εν μέσω του πολέμου του Βιετνάμ, το φιλμ του Τζορνταν Βογκντ-Ρόμπερτς φέρνει τους Χίντλεστον και Λάρσον, αλλά και τους Σάμιουελ Τζάκσον, Τζον Γκούντμαν, Κόρι Χόκινς και Τόμας Μαν, στο εξωτικό νησί όπου κατοικεί ένας αληθινά μεγάλος γορίλας.

Ο Χίντλεστον υποδύεται έναν πρώην αξιωματικό των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που όπως λέει ο ίδιος «καταλαβαίνει την φύση και τους νόμους της ζούγκλας» και βρίσκεται επικεφαλής μιας αποστολής σε ένα μυστηριώδες νησί του Νότιου Ειρηνικού όπου ανακαλύπτουν «παράξενα, άγνωστα πλάσματα και μυθικά τέρατα».

Η Μπρι Λάρσον υποδύεται μια «φωτογράφο κι ακτιβίστρια που προσπαθεί να βοηθήσει κι όχι να νικήσει αυτά τα πλάσματα» σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις επίσης που μπορείτε να δείτε στο βίντεο του MTV, που μας προσφέρει μια πρώτη ματιά σε ένα φιλμ που φιλοδοξεί να είναι μια από τις μεγάλες εμπορικές ελπίδες του 2017.


Δείτε ακόμη:

Ποια είναι η Μπρι Λάρσον και γιατί όλη η Αμερική μιλάει μόνο γι' αυτήν;Μήπως να «κλειδώναμε» τον επόμενο Τζέιμς Μποντ στον Τομ Χίντλστον που αρέσει σε όλους;