Buzz

Κόκκινο σαν αίμα. Το κρασί της «Σιωπής των Αμνών»

στα 10

Είχατε ένα συκώτι και ψάχνατε το τέλειο κρασί για να το συνοδεύσετε; Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ ως γνωστόν προτείνει κιάντι. Και τώρα μπορείτε να αγοράσετε το «δικό του»!

Κόκκινο σαν αίμα. Το κρασί της «Σιωπής των Αμνών»

«Εφαγα το συκώτι του με λίγη φάβα κι ένα καλό κιάντι». Είναι μια από τις πιο γνωστές ατάκες του Χάνιμπαλ Λέκτερ από τη «Σιωπή των Αμνών» του Τζόναθαν Ντέμι και υποθέτουμε, μια γευστική συμβουλή που πολλοί από τους θεατές της ταινίας ακολούθησαν, ακόμη κι αν δεν το έκαναν (ελπίζουμε) με ανθρώπινο συκώτι.

Κι αν ψάχνατε το ιδανικό κιάντι για να το δοκιμάσετε κι εσείς, τώρα μπορείτε να το βρείτε χάρη στο Alamo Drafthouse, που διαθέτει προς αγορά δυο συλλεκτικές συσκευασίες κρασιών, εμπνευσμένες από το φιλμ.

1

1

Το «Cannibal» κιάντι και το «Suit Yourself» πίνο γκρίτζιο, το πρώτο φτιαγμένο από έναν αμπελώνα της Ιταλίας, το δεύτερο από οινοποιείο στην Καλιφόρνια.

Μπορείτε να αγοράσετε και τα δυο μπουκάλια από το ειδικό site τoυς, ενώ με την ευκαιρία της κυκλοφορίας τους, η Mondo Posters, ετοίμασε και δυο επίσης συλλεκτικές αφίσες για την ταινία, τις οποίες μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

1

1