Buzz

Το «Knives Out 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο

στα 10

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ, με άρωμα Ελλάδας, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του και σε διάφορα φεστιβάλ πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Το «Knives Out 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο

Το Netflix ανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο «Knives Out 2» σε σκηνοθεσία του Ράιαν Τζόνσον θα κάνει την πρεμιέρα στις αίθουσες το φθινόπωρο και στην διαδικτυακή πλατφόρμα τους τελευταίους μήνες του 2022.

Επιπλέον, η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της και σε διάφορα φεστιβάλ πριν την κυκλοφορία της στις αίθουσες, αν και είναι άγνωστο παραμένει σε ποια αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της. Ισως στις Κάννες αλλά πιο πιθανό φαίνεται για Βενετία. Με αυτό τον τρόπο δείχνει πως το Netflix ελπίζει πως η ταινία θα παίξει σε αρκετά βραβεία του χρόνου ακόμα και στα Οσκαρ του 2023.

Διαβάστε ακόμα: To «Knives Out 2» του Ράιαν Τζόνσον ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

knives out

Το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, υπήρξε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα και δεν υπήρχε καμμιά αμφιβολία ότι ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ του Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελούσε τον πρωταγωνιστή μιας σειράς ταινιών τα επόμενα χρόνια. Το τέλος της πανδημίας βρήκε το «Knives Out» κερδισμένο: το Netflix -ενώ τα διεκδικούσαν τόσο η Apple όσο και η Amazon- χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας για το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολυ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό.

Το ensemble cast είναι εντυπωσιακό: Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτόν. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάθριν Χαν («WandaVision», , «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic»), αλλά και οι Λέσλι Οντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.