Buzz

Η νέα ταινία στην σειρά «Πλανήτης των Πιθήκων» θα έχει τίτλο «Kingdom of the Planet of the Apes»

στα 10

Η παραγωγή ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα με την ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Η νέα ταινία στην σειρά «Πλανήτης των Πιθήκων» θα έχει τίτλο «Kingdom of the Planet of the Apes»

Μετά και από την ανακοίνωση ότι έρχεται μια ταινία «Πλανήτης των Πιθήκων» μετά και το τέλος της τελευταίες τριλογίας το 2017, σε σκηνοθεσία Γουές Μπολ του «Maze Runner», η παραγωγή προχωράει αρκετά γρήγορα. Πριν λίγο καιρό μάθαμε πως τα γυρίσματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο και πως ο Οουεν Τιγκ, γνωστός από τον ρόλο του ως Πάτρικ Χόκστετερ στις ταινίες «Αυτό», θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τάικα Γουαϊτίτι μεταφέρει το «Time Bandits» σε τηλεοπτική σειρά

kingdom of the planet of the apes

Τώρα το Deadline αναφέρει πως η Φρέγια Αλαν, γνωστή από τον ρόλο της ως Σίρι στην σειρά του Netflix «The Witcher», θα παίξει επίσης στην ταινία, η οποία πλέον έχει τον τίτλο «Kingdom of the Planet of the Apes». Η νέα ταινία ξεκινά ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη σειρά «Planet Of The Apes», που ξεκινάει δεκαετίες μετά το «War For The Planet Of The Apes» του 2017. Το σενάριο το έχουν γράψει οι Τζος Φρίντμαν, Ρικ Τζάφα, Αμάντα Σίλβερ και Πάτρικ Αϊσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλαν θα παίξει τον ρόλο του ανθρώπου στην ταινία ενώ ο Τιγκ θα παίξει τον αρχηγό των πιθήκων ενώ μαζί τους θα πρωταγωνιστεί και ο Πίτερ Μάκον. Μαζί με την ανακοίνωση του τίτλου η 20th Century κυκλοφόρησε και μια πρώτη φωτογραφία από την ταινία την οποία μπορείτε να δείτε παραπάνω. Το «Kingdom of the Planet of the Apes» θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024.