Buzz

«Killing Them Softly»: ο Μπραντ Πιτ εξηγεί πώς του αρέσει να σκοτώνει

στα 10

Δηλαδή, πόσο απαλά; Ο Τζίμι Κόγκαν αναλύει την τακτική του, στο δεύτερο κλιπ της ταινίας του Αντριου Ντόμινικ.

«Killing Them Softly»: ο Μπραντ Πιτ εξηγεί πώς του αρέσει να σκοτώνει

Το «Killing Them Softly» του Αντριου Ντόμινικ έκανε πριν λίγες μέρες την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών κι άφησε αξέχαστη την ατάκα του Φεστιβάλ: «America is not a country. It's a business!» Σκληρή, κυνική, έντονα στυλιζαρισμένη, η ταινία παρακολουθεί τον Τζάκι Κόγκαν, ένα πρωτοπαλίκαρο της μαφίας, που καλείται να «καθαρίσει» μια βρώμικη υπόθεση ληστείας σ’ ένα «προστατευμένο» παιχνίδι πόκερ.

Παρότι η ταινία βασίζεται στο best seller του Τζορτζ Β. Χίγκινς, «Cogan’s Trade», ο Αντριου Ντόμινικ επέλεξε ν’ αλλάξει τον τίτλο του φιλμ του, αντικαθιστώντας τον με μια κουβέντα που λέει ο Τζάκι Κόγκαν στον «μεσάζοντα» Ρίτσαρντ Τζένκινς: «εμένα μου αρέσει να σκοτώνω απαλά…» Γιατί; Για να μάθετε, δεν έχετε παρά να δείτε παρακάτω το clip της ταινίας, όπου ο Κόγκαν εξηγεί αυτοπροσώπως! μαζί θα μάθετε και… πώς έχει επηρεαστεί η αγορά των πληρωμένων δολοφόνων από την οικονομική κρίση…

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία εδώ και δείτε τη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι συντελεστές του «Killing Them Softly» στο Φεστιβάλ Καννών.