Industry

Κερδίστε προκλήσεις για τα καλοκαιρινά Future Shorts. Κάνουν και πάρτι! Δείχνουν και Euro!

στα 10

Future Shorts, Σινέ Ψυρρή, αγώνας Ελλάδας - Γερμανίας, υπέροχες ταινίες, κερασμένες μπύρες και πάρτι με τους Yes it does! Sure it does! Θέλεις να πας; Διεκδίκησε μια πρόσκληση!

Κερδίστε προκλήσεις για τα καλοκαιρινά Future Shorts. Κάνουν και πάρτι! Δείχνουν και Euro!

Για τις ταινίες το ξέραμε ήδη, από τις δύο εξαιρετικά πετυχημένες διοργανώσεις που έχει κάνει φέτος το παγκόσμιο pop up φεστιβάλ που γίνεται πλεόν και στην Αθήνα: είναι πάντα καλές.

Ξέραμε επίσης ότι η ατμόσφαιρα είναι πάντα γεμάτη κέφι, που αυτή τη φορά αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένο, αφού μετά το τέλος της προβολής, θα ακολουθήσει after party επιτόπου, με δωρεάν είσοδο, από την DIY mobile party ομάδα Yes, it does! Sure it does! που διοργανώνει αναπάντεχα πάρτι σε απρόσμενους χώρους. Ολα αυτά στο Σινέ Ψυρρή, την Παρασκευή, 22 Ιουνίου, στις 11 το βράδυ.

Αυτό που προστίθεται είναι η προβολή (στο bar του κινηματογράφου) του προημιτελικού αγώνα του Euro ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία που θα ξεκινήσει ακριβώς στις 21.45. Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει η προβολή των καλοκαιρινών Future Shorts και αμέσως μετά το πάρτι.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το βράδυ της Παρασκευής;

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7,5 €, ενώ η Bud προσφέρει παγωμένη μπύρα στο κοινό της προβολής. Οι αναγνώστε του Flix.gr, όμως, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 20 διπλές προσκλήσεις για τη βραδιά: στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας και σημειώνοντας οπωσδήποτε στο subject, «Future Shorts Summer Edition». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Αυτές είναι οι ταινίες που θα προβληθούν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Future Shorts

happy

«A Morning Stroll» του Γκραντ Ορτσαρντ / Μεγάλη Βρετανία / 2012 / 7'

Το «A Morning Stroll» είναι η ιστορία της συνάντησης μεταξύ ενός Νεοϋορκέζου και μιας κότας. Η αφήγηση έχει τρεις πράξεις και εκτείνεται πάνω από 100 χρόνια. Αυτή η απίστευτα επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων έχει ήδη κερδίσει ένα BAFTA και το βραβείο της επιτροπής στο Sundance ενώ ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους.

happy

«Street Vendor Cinema» της Κλαρίσα Κνολ / Βραζιλία / 2011 / 15'

Ένας σκηνοθέτης και η ομάδα του γυρίζουν μικρού μήκους ταινίες κατά παραγγελία, στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Βραζιλίας. Το αποτέλεσμα ειναι ενας εξαιρετικός συνδυασμός διαφόρων τάσεων, από επική ταινία σαμουράι έως οικογενειακό μελόδραμα, όλα δημιούργημα δημοφιλών φαντασιώσεων που παίρνουν σάρκα και οστά μέσα στο χάος της αγοράς.

happy

«We’ll Become Oil» του Μιχάι Γκρέκου / Ρουμανία / 2011 / 6'

Νικήτρια ταινία στο Φεστιβαλ Tampere αυτό το πειραματικό ντοκιμαντέρ, είναι εμπνευσμένο από την καταστροφή που προκάλεσε η τεράστια πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού και περιγράφει τις επιπτώσεις των οικολογικών καταστροφών αλλά και των συγκρούσεων σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

happy

«Fireworks» του Βίκτορ Χιούγκο Ντουράν / Η.Π.Α. / 2011 / 11'

Αν μεγαλώνεις στο Λος Άντζελες, η 4η Ιουλίου είναι πάντα σχετική με τα πυροτεχνήματα. Το Fireworks ειναι η ιστορία ενηλικίωσης δύο εφήβων, οι οποίοι βρίσκονται σε διακοπές στο Νότιο Λος Άντζελες, και προσπαθούν να εντυπωσιάσουν μία παρέα κοριτσιών.

happy

Notes on Biology του Γουίλ Μάντεν / Η.Π.Α. / 2011 / 6'

Η πολύ έξυπνη stop motion ταινία " Notes on Biology " της εταιρίας Ornana Films, ακολουθεί τη φαντασία ενός μαθητή κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος Βιολογίας. Η ταινία απέσπασε το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους στο SXSW.

happy

«Tumult» του Τζον Μπάρινγκτον / μεγάλη Βρετανία / 2011 / 13'

Μια φυλή Νορβηγών πολεμιστών περιφέρεται σε μια άγονη γη μετά από μια μάχη. Ο αρχηγός τους είναι ετοιμοθάνατος και ενώ ετοιμάζεται να μεταβιβάσει την εξουσία στο γιο του, ένας στρατός εντελώς διαφορετικός απ όσους είχαν γνωρίσει ως τώρα τους επιτίθεται.

happy

«Guest» του Γκα Γιουν-γιον / Νότια Κορέα / 2011 / 20'

Μία έφηβη θυμωμένη για την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της, τρυπώνει στο σπίτι της ερωμένης του και βρίσκει τα δύο μικρά παιδιά της. Η ταινία κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Grand Prix 2012 στο Clermont-Ferrand. Το Guest είναι ένα πανέμορφο πορτραίτο ενηλικίωσης γεμάτο συναίσθημα, δημιουργία του κινηματογραφικού προγράμματος του Εθνικού Πανεπιστημίου Τεχνών της Κορέας.


Περισσότερες πληροφορίες