Buzz

Ο Τζονα Χιλ δεν ενθουσιάστηκε και τόσο με το «The Mandalorian»

στα 10

Ο ίδιος είπε πως ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριον τον έπεισε να δει την σειρά στα γυρίσματα του «Μην Κοιτάτε Πάνω».

Ο Τζονα Χιλ δεν ενθουσιάστηκε και τόσο με το «The Mandalorian»

Ο Τζόνα Χιλ τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά απασχολημένος με τις διάφορες ταινίες και πρότζεκτ τα οποία πρωταγωνιστεί και ετοιμάζει. Τόσο που δεν έχει χρόνο για να παρακολουθήσει κάποιες αρκετά διάσημες σειρές, αφήνοντάς τον έτσι πίσω στις διάφορες συζητήσεις στα πηγαδάκια των σετ.

Μια από αυτές τις σειρές είναι και το «The Mandalorian» το οποίο αναγκάστηκε να δει αφότου ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο τον έπεισε να το κάνει κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Μην Κοιτάτε Πάνω», ακόμα και αν δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι γίνεται εκεί, όπως ανέφερε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό W. «Ο Λέο με έκανε να δω το "The Mandalorian" όταν γυρίζαμε το "Don't Look Up" και έλεγε συνέχεια το πόσο χαριτωμένος ήταν ο Baby Yoda, αλλά απλά δε με ενδιέφερε καθόλο γιατί δεν ήξερα τίποτα σχετικά με αυτή».

Διαβάστε ακόμα: To W φωτογραφίζει τους ηθοποιούς της χρονιάς

don't look up

Μια σειρά όμως για την οποία ο Χιλ δεν ντρέπεται να μιλάει είναι το «Game of Thrones», την οποία άρχισε λίγους μήνες πριν και βρίσκεται τώρα στην τέταρτη σεζόν. Και όπως λέει ο ίδιος πως αν και την λατρεύει ως τώρα του λείπει όλο αυτό το hype και οι συζητήσεις που θα είχε με άλλους αν την έβλεπε την εποχή που κυκλοφόρησε.

«Το “Game of Thrones” είναι τέλειο. Το ξέρω πως είναι ξεκαρδιστικό γιατί βρίσκομε στο 2012. Παρακολουθώ τρία επεισόδια την φορά όπως θα έκανε με κάθε σειρά. Αλλά ξεχνάω ότι αυτό συνέβη σε πραγματικό χρόνο και ήταν σαν ένα πολιτιστικό γεγονός. Είδα λοιπόν τον Κόκκινο Γάμο, ως ένα από τα τρία επεισόδια που παρακολούθησα εκείνο το βράδυ. Παίρνω τηλέφωνο τους φίλους μου και λέω “Θεέ μου, ο Ρομπ Σταρκ σκοτώθηκε, μπλα, μπλα, μπλα.” Και λένε, “Ναι, φίλε. Ηταν ένα πολιτιστικό γεγονός επιπέδου Sopranos”», είπε ο Χιλ.

Ελπίζουμε μόνο να είναι το ίδιο ενθουσιασμένος όταν παρακολουθήσει και το φινάλε της σειράς.