Buzz

«Μείνετε δυνατοί, το ‘χετε.» Το μήνυμα ελπίδας της Doctor Who σε όλους εμάς

στα 10

Ο Τζόντι Γουίτακερ, ντυμένη ως Doctor Who, ανέβασε ένα βίντεο για να εμψυχώσει όλους εμάς που ανησυχούμε κάπως παραπάνω για τον κοροναϊό.

«Μείνετε δυνατοί, το ‘χετε.» Το μήνυμα ελπίδας της Doctor Who σε όλους εμάς

«Γεια σας, αυτό είναι μια επείγουσα μετάδοση. Εάν το βλέπετε αυτό, το TARDIS πρέπει να εντόπισε μια έξαρση σε ψυχολογικές μετρήσεις από κάποιο σημείο στον χωρόχρονο. Βασικά, νομίζω πως κάποιος κάπου πρέπει να ανησυχεί λίγο. Στην πραγματικότητα εγώ βρίσκομαι σε αυτοαπομόνωση, ή όπως μου αρέσει να το αποκαλώ, “κρύβομαι από έναν στρατό Sontarans” – αλλά μη το πείτε αυτό πουθενά.»

Ετσι ξεκινάει το μήνυμά της στο προς όλους τους φανς η Τζόντι Γουίτακερ, ντυμένη ως Doctor Who, προσπαθώντας να εμψυχώσει όλους εκείνους που ανησυχούν για τον κοροναϊό, δίνοντας μαθήματα ελπίδας και καλοσύνης, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε να ακούμε αυτόν τον καιρό.

Και συνεχίζει λέγοντας «Λοιπόν, αυτά κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρώτον, θυμηθείτε πως θα το ξεπεράσετε κι αυτό και τα πράγματα θα είναι και πάλι εντάξει, ακόμα κι αν τώρα όλα μοιάζουν αβέβαια, ακόμα κι αν ανησυχείτε, το σκότος ποτέ δεν επικρατεί. Δεύτερον, πείτε αστεία, ακόμα και κακά, κυρίως κακά, είμαι εξαιρετική στο να λέω κακά αστεία. Τρίτον, να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον, ακόμα και καλύτεροι από χτες, και ξέρω το πόσο καλοί ήσασταν χτες. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, δεν θα είστε έτσι ο ένας που ανησυχεί. Το να μιλάτε βοηθάει. Το να μοιράζεστε βοηθάει. Να προσέχετε τους φίλους σας, τους γείτονές σας, άτομα που με το ζόρι γνωρίζετε, και την οικογένειά σας, γιατί στην τελική όλοι μας είμαστε μια οικογένεια. Τέταρτον, ακούστε την επιστήμη και ακούστε τους γιατρούς σας. Σας προσέχουν. Πέμπτων, μείνετε δυνατοί, μείνετε θετικοί, το ‘χετε, και θα σας δω πολύ σύντομα.»