Buzz

O Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα ονόμασαν το νεογέννητο γιο τους Ρίβερ

στα 10

Κι ο κόσμος έγινε για λίγο ένα καλύτερο μέρος για όλους.

O Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα ονόμασαν το νεογέννητο γιο τους Ρίβερ

Είναι το πιο συγκινητικό νέο των τελευταίων ημερών και έγινε γνωστό, κατά τύχη, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ζυρίχης, όταν ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Gunda», σε παραγωγή του Χοακίν Φίνιξ δήλωσε μετά από μια προβολή της ταινίας, εξήγώντας την απουσία του:

«Εχει ένα μωρό που το όνομα του είναι... ένα υπέροχο γιο που τον λένε Ρίβερ, οπότε δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μας για να προωθήσει την ταινία.»

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα - που δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε τον αρραβώνα ούτε την εγκυμοσύνη της, αρνούμενοι να ενδώσουν στο παιχνίδι της διασημότητας - βλέπουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει και ο Φίνιξ αποφάσισε να δωσει στο νεογέννητο γιο του το όνομα του υπερταλαντούχου αγαπημένου του αδερφού, Ρίβερ, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 23 ετών το 1993, βάζοντας άδοξο τέλος σε μια σπουδαία καριέρα.

joaquin Ο Ρίβερ με τον Χοακίν Φίνιξ όταν ήταν παιδιά

Διαβάστε ακόμη: Ο Χοακίν Φινιξ συγκινεί, αναφέροντας τον Ρίβερ Φίνιξ ως τον άνθρωπο που τον έκανε ηθοποιό

«Νομίζω ότι εικονικά σε κάθε ταινία που έχω κάνει υπήρχε μια σύνδεση με τον Ρίβερ με κάποιον τρόπο. Και νομίζω ότι όλοι έχουμε νιώσει την παρουσία του και την καθοδήγησή του στις ζωές μας πολυάριθμες φορές.», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Χοακίν Φίνιξ.

Δείτε εδώ τον Χοακίν Φίνιξ να μιλάει για την απουσία και την επιρροή του Ρίβερ Φίνιξ στη ζωή του: