Buzz

«Aυτή είναι μια πολύ σημαντική ηθοποιός»: Η Τζέσικα Τσαστέιν μιλάει στο Zoom με τη σταρ του «Unorthodox» Σίρα Χάας

στα 10

Η Ισραηλινή ηθοποιός για την οποία μιλούν όλοι, μιλάει για τη διαδρομή μέχρι την μίνι-σειρά που την έκανε διάσημη.

Flix Team
«Aυτή είναι μια πολύ σημαντική ηθοποιός»: Η Τζέσικα Τσαστέιν μιλάει στο Zoom με τη σταρ του «Unorthodox» Σίρα Χάας

«Με στηρίζεις τόσο πολύ και είσαι ένα τεράστιο παράδειγμα ζωής, αλλά και μία σύντροφος. Και σε ευχαριστώ γι' αυτό. Εννοώ, τι στο διάολο; Είσαι η καλύτερη».

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την Τζέσικα Τσαστέιν, συμπρωταγωνίστριά της το 2017 στο «Τhe Zookeeper's Wife», η Σίρα Χάας κλείνει τη συζήτηση των δύο γυναικών που έγινε μέσω Zoom και για λογαριασμό του Netflix και μπορείτε να δείτε ολόκληρη παρακάτω.

jessica

Τεράστια σταρ της εποχής, η 24χρονη Σίρα Χάας από το Ισραήλ πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά «Unorthodox» του Netflix και υποδύεται με αποθέματα έντασης αντιστρόφως ανάλογα από το σωματικό της μέγεθος μια παντρεμένη 19χρονη γυναίκα που αποδρά από την εβραϊκή ορθόδοξη κοινότητα της Νέας Υόρκης, αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της κανόνες. Η σειρά είναι βασισμένη στο αυτοβιογραφικό «Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots» της Ντέμπορα Φέλντμαν.

«Από την πρώτη στιγμή που σε συνάντησα σκέφτηκα αμέσως πως αυτή είναι μια πολύ σημαντική ηθοποιός», δηλώνει η Τζέσικα Τσαστέιν, φανερά ενθουσιασμένη με την επιτυχία της φίλης της αλλά και μιας νεαρής γυναίκας που κατάφερε να κάνει επιτυχία μια σειρά φτιαγμένη από γυναίκες.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συζήτηση ανάμεσα στην Τζέσικα Τσαστέιν και την Σίρα Χαάς:


Δείτε ακόμη: Το «The Longest Days of Our Lives» είναι τόσο κακό που θέλουμε κι άλλο επεισόδιο άμεσα