Buzz

Ο Τζέιμς Γουντς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ηθοποιία

στα 10

Μέσω μιας αγγελίας για ένα ακίνητό του, o Τζέιμς Γουντς αποφάσισε να ανακοινώσει σε όλους ότι αποσύρεται από την ηθοποιία για να απλοποιήσει περισσότερο την ζωή του. Ο,τι και αν σημαίνει αυτό.

Ο Τζέιμς Γουντς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ηθοποιία

O Τζέιμς Γουντς αποφάσισε να αποσυρθεί από την ηθοποιία. Τουλάχιστον αυτό δηλώνει ο ίδιος μέσω ενός δελτίο τύπου το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα Providence Journal. Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο δελτίο τύπου βρίσκεται μέσα στην αγγελία ενός ακινήτου του το οποίο βρίσκεται προς πώληση.

Σύμφωνα με τον κτηματομεσίτη του Αλεν Γκέιμονς, ο Γουντς «αποσύρεται από την βιομηχανία του Χόλιγουντ με την ελπίδα να “απλοποιήσει την ζωή του” πουλώντας τα “αρκετά ακίνητα που έχει στην κατοχή του και στις δυο ακτές της Αμερικής”». Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως ο Γουντς θέλει να ξοδέψει περισσότερο χρόνο στην φωτογραφία, στις αντίκες του και στο πόκερ. Η αγγελία, στην οποία δημοσιεύτηκε το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, αφορά ένα σπίτι το οποίο πωλείτε προς 1.4 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στο Ρόουντ Αϊλαντ (αν ενδιαφέρεται κάποιος).

Διαβάστε ακόμα: Εντωμεταξύ στο Χόλιγουντ, ο Τζέιμς Γουντς επιτίθεται με ομοφοβικό tweet στον Αντερσον Κούπερ

Ο ίδιος ο Γουντς, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να βρει δουλειές λόγω των αρκετά συντηρητικών απόψεών του, είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Call Me by Your Name» Αρμι Χάμερ, όταν αποκάλεσε την ταινία «ανήθική» στο twitter.

Μέχρι στιγμής πάντως ο ίδιος ο Τζέιμς Γουντς δεν έχει βγει να κάνει καμία δήλωση πάνω στην ανακοίνωση της απόσυρσης του.

Διαβάστε ακόμα: