Buzz

Inside Actors' Studio: ο δευτεροετής Μπράντλεϊ Κούπερ έχει μία ερώτηση για τον Σον Πεν!

στα 10

Καλεσμένος του Actors' Studio το 1999, ο Σον Πεν απαντάει σε ερωτήσεις φοιτητών. Ενας από αυτούς ήταν τότε ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Δείτε το απόσπασμα που βρέθηκε και φυσικά κυκλοφόρησε στο Internet...

Inside Actors' Studio: ο δευτεροετής Μπράντλεϊ Κούπερ έχει μία ερώτηση για τον Σον Πεν!

Rewind στο 1999. O ένας ήταν ήδη 2 φορές υποψήφιος για Οσκαρ καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος επισκεπτόταν το Actors' Studio για να μοιραστεί τη γνώση του με τους σπουδαστές υποκριτικής στο κοινό και τους τηλεθεατές που θα παρακολουθούσαν την μονταρισμένη συζήτηση στην διάσημη εκπομπή «Inside Actors' Studio». Ο άλλος ήταν ένας δευτεροετής φοιτητής με φανερή φιλοδοξία στα μάτια και χαίτη-χτένισμα εποχής.

Ναι, ο Σον Πεν απαντάει μία ερώτηση του Μπράντλεϊ Κούπερ, χωρίς κανείς από τους δυο τους να γνωρίζει το μέλλον του δεύτερου στην κινηματογραφική βιομηχανία. Φέτος που ο νεαρός ηθοποιός έχει ξεπεράσει το status του ως ένας απλός ζεν πρεμιέ action και κομεντί ρόλων, φέτος που βρίσκεται υποψήφιος για Οσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, το βίντεο-απόσπασμα της συνεύρεσης των δύο ηθοποιών 14 χρόνια πριν, κάνει τον Ιντερνετικό του γύρο.

Ο Κούπερ ως καλός μαθητής έχει ετοιμάσει μία ερώτηση καλού μαθητή για τον Πεν: είχε παίξει τον «Εντι» από το «Hurlyburly» στο θέατρο, πριν τον ξαναπαίξει δέκα χρόνια στο σινεμά. Είχε κάτι νέο να προσθέσει στο ρόλο; Ο Σον Πεν, σοβαρός και ουσιαστικός, απαντάει για τη σχέση προετοιμασίας ενός ρόλου στο θέατρο, με την αντίστοιχη στο σινεμά.

Δείτε το βίντεο!


Περισσότερος Μπράντλεϊ Κούπερ:

Περισσότερος Σον Πεν: