Buzz

«Αυτή είναι η γκανγκστερική ταινία της νέας εποχής!» Featurette από το «Gangster Squad»

στα 10

Στη γραμμή του «Νονού» και των «Αδιάφθορων», το «Gangster Squad» θ’ αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για τις γκανγκστερικές ταινίες. Ετσι, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι δημιουργοί του.

«Αυτή είναι η γκανγκστερική ταινία της νέας εποχής!» Featurette από το «Gangster Squad»

Σον Πεν. Ράιαν Γκόσλινγκ. Τζος Μπρόλιν. Εμα Στόουν. Τζιοβάνι Ριμπίζι. Ναι, αν αυτοί είναι οι νέοι γκάνγκστερς, οι νέοι μπάτσοι και οι νέες μοιραίες γυναίκες, το «Gangster Squad» θα είναι η γκανγκστερική ταινία για τη νέα γενιά. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται οι συντελεστές της, που μιλούν για τους ήρωές τους στο featurette της ταινίας που περιλαμβάνει και καινούριες σκηνές. Δείτε το στο βίντεο παρακάτω και ταυτόχρονα κουνηθείτε λίγο με το «Oh My God» του Jay-Z.

Η ταινία του Ρούμπεν Φλάισερ που ταλαιπωρήθηκε για καιρό κι αναγκάστηκε να αλλάξει τρέιλερ και προωθητική καμπάνια επειδή παρέπεμπε στη δολοφονία στην Ορόρα, είναι έτοιμη, πια, για την έξοδό της στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου και δυο βδομάδες αργότερα, στις 24, στην Ελλάδα.

Το σενάριο παρακολουθεί την πραγματική ιστορία του Μίκι Κοέν (Σον Πεν), του μαφιόζου από το Μπρούκλιν που εγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες το 1949 κι άλλαξε την πόλη, ελέγχοντας τα ναρκωτικά, τα όπλα, τις πόρνες, τα στοιχήματα, κάθε παράνομο τρόπο εσόδων που προσέφερε η περιοχή, με τη συνεργασία της τοπικής αστυνομίας. Οταν δυο σκληροτράχηλοι μπάτσοι με… αρχές, ο Τζον Ο’Μάρα (Τζος Μπρόλιν) και ο Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ) αποφασίσουν να βάλουν φρένο στις επιχειρήσεις του Μίκι Κοέν, η σύγκρουση θα απειλήσει την Καλιφόρνια με την απόλυτη καταστροφή.

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Gangster Squad» εδώ