Buzz

O Σον Πεν ξέρει να επιβιώνει!

στα 10

Πέντε χρόνια μετά το «Into the Wild», ο Σον Πεν επιστρέφει πίσω από την κάμερα για να αφηγηθεί την αληθινή ιστορία ενός σέρφερ που υπήρξε ο μόνος επιζών ενός αεροπορικού δυστυχήματος.

O Σον Πεν ξέρει να επιβιώνει!

To «Crazy for the Storm» του Νόρμαν Ολεσταντ, όπως είναι ο τίτλος του best seller που έγραψε ο ίδιος και κυκλοφόρησε το 2009, αφηγείται την ιστορία του συγγραφέα του, όταν σε ηλικία 22 ετών υπήρξε ο μόνος επιζών από ένα αεροπορικο δυστύχημα που στοίχισε τις ζωές του πιλότου, του πατέρα του και της κοπέλας του πατέρα του.

Περισσότερο μια ωδή στην κουλτούρα του σέρφινγκ, το οποίο έμαθε στον γιό του ο άτυχος πατέρας, όταν ο πρώτος ήταν ακόμη τριών ετών, το «Crazy for the Storm» αποτελεί το προσωπικό ημερολόγιο του Ολεσταντ, ο οποίος θα αντιλαμβανόταν μετά το δυστύχημα πως η επιμονή του πατέρα του για τον αθλητισμό που ως παιδί μισούσε, ήταν τελικά και αυτή που τον έσωσε.

Το σενάριο γράφεται αυτή τη στιγμή από τον Γουίλ Φέτερς (ο ίδιος υπογράφει και το «A Star is Born» του Κλιντ Ιστγουντ), ενώ τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για το ποιος θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ή πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία της.

Το «Crazy for the Storm», όμως, δεν είναι το μόνο σκηνοθετικό σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο Σον Πεν, αφού εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «The Comedian» (διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ).

Οσο για τον Πεν ως ηθοποιό ανυπομονούμε να τον δούμε στο «Ganster Squad», την ταινία που επλήγη περισσότερο από τη μαζική δολοφονία στο Ντένβερ κατά τη διάρκεια της προβολής του «Dark Knight Rises», αφού στο τρέιλερ της περιείχε μια σκηνή πυροβολισμών μέσα σε σινεμά, με αποτέλεσμα να ξαναμονταριστεί από την αρχή και να καθυστερήσει η προγραμματισμένη έξοδο της στους κινηματογράφους.

Διαβάστε περισσότερα για το «Gangster Squad» εδώ