Φεστιβάλ / Βραβεία

Σήμερα ακούμε μόνο Oasis! (στο In-Edit στη Στέγη)

στα 10

Σήμερα ξεκινάει το IN-EDIT, βάζοντάς μας απ' ευθείας στα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας! Απόψε, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση χορεύει ξέφρενα στο «Supersonic», παρέα με τους Oasis.

Flix Team
Σήμερα ακούμε μόνο Oasis! (στο In-Edit στη Στέγη)

Το IN-EDIT, το φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ που ταξιδεύει στον κόσμο, επιστρέφει στην Αθήνα για τρίτη χρονιά και στην πιο φιλόδοξη διοργάνωσή του ανεβαίνει στις σκηνές της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση με ένα πρόγραμμα που ξεκινάει από τα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων, διασχίζοντας όλη τη διαδρομή από τα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας μέχρι και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Μελετήστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του IN-EDIT και κάντε τις επιλογές σας

oasis supersonic 607

Το φεστιβάλ ανοίγει αυλαία σήμερα, Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Oasis: Supersonic», πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στην Αμερική.

«Οι Oasis ήταν σαν μία Φεράρι», λέει ο Λίαμ κατά τη διάρκεια της ταινίας. «Υπέροχοι στην όψη, υπέροχοι στην οδήγηση, αλλά σε πετούν εκτός δρόμου κάθε τόσο.» Το Supersonic είναι μια καταγραφή της ιλιγγιώδους πορείας του συγκροτήματος, μέσα σε τρία χρόνια: από τις εργατικές κατοικίες του Μάντσεστερ στο αποκορύφωμα της καριέρας τους, σε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες όλων των εποχών, μπροστά σε 125.000 θεατές, στο Νέμπγουερθ. Αυτήν την πυρετώδη ενέργεια παγιδεύει στην ταινία του ο Ματ Γουάιτκρος, σε 122' που σε κάνουν να θέλεις να τραγουδήσεις με όσο πιο δυνατά μπορείς. Το «Oasis: Supersonic» είναι φτιαγμένο από υλικό που προβάλλεται για πρώτη φορά, συνεντεύξεις των Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ, της μητέρας τους και, βέβαια, μελών του συγκροτήματος.

info: «Oasis: Supersonic» | σκηνοθεσία: Ματ Γουάιτκρος, 122', Μεγ. Βρετανία, 2016 | Πρεμιέρα: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, 21.00 (Κεντρική Σκηνή) | Επανάληψη: Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, 22.30 (Κεντρική Σκηνή)

Supersonic

Δείτε παρακάτω το trailer του «Supersonic: Oasis», νοσταλγήστε για λίγο και μετά πάρτε το δρόμο για το IN-EDIT στη Στέγη.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τα εισιτήρια, τις προσφορές και τις ζωντανές εμφανίσεις στο επίσημο site του ΙΝ-EDIT και το site της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Διαβάστε ακόμη:

IN-EDIT 2016