Buzz

Ακούστε τη μουσική των Arcade Fire από το «Her» του Σπάικ Τζόουνς

στα 10

Υποψήφιο για Οσκαρ, το soundtrack του «Her» βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, δίνοντας το στίγμα του για μια από τις πιο μελωδικές και μελαγχολικές ταινίες της χρονιάς. Ακούστε το ολόκληρο εδώ.

Ακούστε τη μουσική των Arcade Fire από το «Her» του Σπάικ Τζόουνς

Αν και το credit στην επίσημη υποψηφιότητα της Ακαδημίας χρεώνεται μόνο στους Γουίν Μπάτλερ και Οουεν Πάλετ, η μουσική του «Her» του Σπάικ Τζόουνς ανήκει σε όλους τους Arcade Fire που το ερμηνεύουν με πρωτόγνωρη - ακόμη και για τους ίδιους - μελαγχολία, αλλά και μια indie διάθεση ανεξαρτησίας που ταιριάζει μόνο σε όσους έχουν ερωτευτεί με ένα ποίημα, ένα τραγούδι ή έστω με τη φωνή ενός app στον υπολογιστή τους.

Αφού ακούσαμε προσεκτικά τα περισσότερα από τα τραγούδια που ακούγονται στο «Her» - ακούστε τα κι εσείς εδώ, ανάμεσά στα οποία και το υποψήφιο για Οσκαρ «The Moon Song» της Κάρεν Ο, ακούστε τώρα όλη τη μουσική της ταινίας και ερωτευτείτε χωρίς την παραμικρή ενοχή.

Το «Δικός της» («Her») του Σπάικ Τζόουνς βγαίνει στους κινηματογράφους στις 6 Φεβρουαρίου από την Audio Visual.


**Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Δικός της»**:- [«Δικός της»: ερωτευτείτε το σινεμά μέσα από τον υπολογιστή σας…](https://flix.gr/news/dikos-tis-erotefteite-to-cinema-mesa-apo-ton-ypolo.html)- [«Thank you Theodore»: ρίξτε κλεφτές ματιές στα γυρίσματα του «Her» του Σπάικ Τζόουνς](https://flix.gr/news/thank-you-theodore-rikste-kleftes-maties-sta-gyris.html)- [Το «Her» εμπνέει ένα ντοκιμαντέρ για τον έρωτα στο τώρα](https://flix.gr/news/to-her-empneei-ena-ntokimanter-gia-ton-erota-sto-t.html)- [Ακούστε κι ερωτευθείτε το soundtrack του «Her» του Σπάικ Τζόουνς...](https://flix.gr/news/akoyste-ki-eroteytheite-to-soundtrack-toy-her-toy.html)- [Ερωτευτείτε χωρίς αναστολές! Νέο τρέιλερ για το «Her» του Σπάικ Τζόουνς](https://flix.gr/news/eroteyteite-xoris-anastoles-neo-treiler-gia-to-her.html)- [Το «Her» του Σπάικ Τζόουνς η καλύτερη ταινία του 2013 για το National Board of Review](https://flix.gr/news/nationalboardofreview2013.html)