Buzz

Μην ανησυχείτε για τίποτα: Ερχεται η ταινία «Hello Kitty»

στα 10

Μετά από κάθε είδους μεταφορά, διασκευή, μετενσάρκωση όλων των διαθέσιμων κομιξικών ηρώων για το σινεμά, ήρθε η ώρα μιας μικροσκοπικής γατούλας που εδώ και δεκαετίες έχει κατακτήσει τον κόσμο.

Μην ανησυχείτε για τίποτα: Ερχεται η ταινία «Hello Kitty»

Η Hello Kitty έχει στολίσει τα τετράδια, τις τσάντες, τα ρούχα, τα παγούρια, τα παπούτσια, όλα τα αξεσουάρ τουλάχιστον τριών γενεών κοριτσιών, από την πρώτη της εμφάνιση το 1975 μέχρι σήμερα και, αδιαμφισβήτητα, αύριο. Η μικρή λευκή γατούλα με τον φιόγκο γεννήθηκε πριν 40 χρόνια, ως σχέδιο της Γιούκο Σιμίζου για την ιαπωνική εταιρεία Sanrio, πάνω σ' ένα πορτοφολάκι κι έκτοτε δε σταμάτησε να μας κάνει παρέα, ενώ πια φέρνει στη Sanrio ετήσια έσοδα 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τώρα, μάλιστα, η Hello Kitty είναι έτοιμη για το κοντινό της, μια και η κινηματογραφική της ταινία animation βρίσκεται στα σκαριά, μ' ένα ευμέγεθες budget μεταξύ 160 και 240 εκατομμυρίων δολαρίων και ημερομηνία εξόδου μέσα στο 2019 (40 χρόνια περίμενε, τώρα θα βιαστεί;).

Διαβάστε ακόμη: Επτά πικρές αλήθειες που δεν θα μαθαίναμε ποτέ από τα παραμύθια της Disney

hello kitty 607 Η «επίσημη πρώτη» της Hello Kitty το 1975

Η υπόθεση της ταινίας «Hello Kitty» δεν είναι ακόμα γνωστή, όμως θ' ακολουθεί τα βασικά χαρακτηριστικά και τις συνήθειες της ηρωίδας της. Η Hello Kitty ζει στα προάστια του Λονδίνου με τους γονείς της και τη δίδυμη αδελφή της, τη (Hello;) Mimmy. Εχει ένα σωρό φίλες και φίλους στο σχολείο, με τους οποίους μοιράζεται τις περιπέτειές της, αγαπά τα ταξίδια, τη μουσική, το διάβασμα, τα μπισκοτάκια, τις κορδέλες, τα τσιμπηδάκια, τις καραμέλες, τ' αστέρια και τα χρυσόψαρα, δηλαδή ό,τι κι ένα κανονικό κοριτσάκι που δεν είναι λευκό γατάκι. Το βέβαιο είναι πως, όποια κι αν είναι η πλοκή της ταινίας «Hello Kitty», το παγκόσμιο box office τρίβει από τώρα τα χέρια του και τα μουστάκια του.

Δείτε ακόμη: Αν οι πρίγκιπες της Disney έπαιζαν στο «Magic Mike XXL»;

Tags: hello kitty