Buzz

Η μάχη ανάμεσα στους βρικόλακες και τους λυκάνθρωπους δεν έχει τελειώσει: δείτε πρώτοι το «Underworld: Η Αναγέννηση»

στα 10

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την τέταρτη ταινία της διάσημης σειράς «Underworld» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου, πιο σκοτεινή και πιο τρισδιάστατη από ποτέ.

Η μάχη ανάμεσα στους βρικόλακες και τους λυκάνθρωπους δεν έχει τελειώσει: δείτε πρώτοι το «Underworld: Η Αναγέννηση»
Η αλήθεια για τη Σελέν (Κέιτ Μπεϊκινσέιλ) θα είναι γυμνή στο «Underworld: Η Αναγέννηση»

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε το «Underworld Evolution» το 2003, το τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών που βρίσκουν την Κέιτ Μπεϊκινσέιλ πιο σέξι και πιο «αθάνατη» από ποτέ, έρχεται για να ξεδιαλύνει κάθε αμφιβολία πως ο πόλεμος ανάμεσα στους βρικόλακες και τους Λύκαν όχι απλά δεν έχει τελειώσει αλλά απειλεί να γιγαντωθεί σε μια αναμέτρηση με αβέβαιο τέλος για την τύχη της ανθρωπότητας.

15 χρόνια μετά από τότε που η Σελέν και ο Μάικλ (το πρώτο υβρίδιο βρικόλακα και λυκάνθρωπου) κέρδισαν τη μάχη εναντίον του Βρικόλακα Ελντερ Μάρκους, η ανθρωπότητα που έχει ανακαλύψει την ύπαρξη των Βρικολάκων και των Λύκαν και έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία αφανισμού και των δύο ειδών. Η Σελέν αιχμαλωτίζεται κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας και ξυπνάει μετά από δώδεκα χρόνια για να ανακαλύψει ότι έχει διατηρηθεί παγωμένη σε ένα επτασφράγιστο εργαστήριο, το Antigen, όπου γίνονται πειράματα για ένα εμβόλιο ενάντια στους ιούς που δημιούργησαν τους Βρικόλακες και τους Λυκάνθρωπους. Η Σελέν αρχικά συγκλονίζεται όταν μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της Μάικλ έχει πεθάνει, αλλά δεν της απομένει και πολύ χρόνος για να πενθήσει αφού ακολουθούν μια σειρά από σοκαριστικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει. Μεταξύ άλλων θα διαπιστώσει ότι η φυλή της είναι απειλούμενη και ότι οι ελάχιστοι επιζήσαντες κρύβονται στα έγκατα της γης. Οσο για τους παραδοσιακούς εχθρούς της, τους Λύκαν, έχουν καταφέρει να μεταλλαχθούν γενετικά σε έξτρα θηριώδεις εκδοχές αυτού που ξέραμε μέχρι τώρα. Τη νέα της περιπέτεια θα σημαδέψει και η παρουσία ενός μικρού κοριτσιού με ανώτερες δυνάμεις...

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα ζήσουν την τρισδιάστατη περιπέτεια της Σελέν στο «Underworld: H Aναγέννηση», στείλτε μας ένα e-mail στο win@flix.gr με την απαραίτητη ένδειξη «Underworld» και μπείτε στην κλήρωση για 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας που θα γίνει στην Αίθουσα 1 του κινηματογράφου Αθήναιον ((Β.Σοφίας 124) την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 20.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τετάρτης.

Το «Underworld: Η Αναγέννηση» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου.