Buzz

H Κάθριν Χάιγκλ μισεί τους... όρχεις!

στα 10

Θέλοντας να προπαγανδίσει την χειρουργική στείρωση των αδέσποτων ζώων, η Κάθριν Χάιγκλ ξεκίνησε μια καμπάνια με το το... όχι ακριβώς κομψό σύνθημα «I hate balls». Για να την προωθήσει, γύρισε αυτό το εξωφρενικά αστείο και αναμφίβολα risqué βίντεο.

H Κάθριν Χάιγκλ μισεί τους... όρχεις!

Εχοντας ιδρύσει μαζί με την μητέρα της Νάνσι ένα ίδρυμα για την προστασία των ζώων στο όνομα του αδελφού της Τζέισον Ντίμπους Χάιγκλ που σκοτώθηκε σε ηλικία 15 χρόνων, η Κάθριν υποστηρίζει θερμά πως ένα στειρωμένο ζώο, σημαίνει λιγότερα αδέσποτα ζώα στο μέλλον.

Προκειμένου να μας πείσει για την ορθότητα των επιχειρημάτων της, αναλαμβάνει να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους μισεί τους όρχεις και το πως αν ήταν στο χέρι της θα ζούσαμε σε έναν κόσμο δίχως «μπαλάκια» -όχι του τένις, όπως ξεκαθαρίζει.

Γεμάτο αυτοσαρκασμό, και κότσια (οι Αμερικάνοι θα έλεγαν... «balls»), εξωφρενικά αστείο με έναν οτιδήποτε άλλο εκτός από πολιτικά ορθό τρόπο, το βίντεο που έκανε την διαδικτυακή του πρεμιέρα στο Funny or Die, είναι από αυτά που πρέπει να τα δεις για να πιστέψεις ότι υπάρχουν.

Κι αμέσως μετά να το ξαναδείς. Κλικ!