Buzz

Nacho Average Showdown: Μπιλ Μάρεϊ & Γκάι Φιέρι στην απόλυτη nachos αναμέτρηση

στα 10

O διάσημος σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων κι ο Μπιλ Μάρεϊ σε μία live αναμέτρηση για την καλύτερη συνταγή nachos, που σκοπεύει να συγκεντρώσει χρήματα για τους υπαλλήλους των κλειστών εστιατορίων της Αμερικής.

Nacho Average Showdown: Μπιλ Μάρεϊ & Γκάι Φιέρι στην απόλυτη nachos αναμέτρηση

Ο Γκάι Φιέρι είναι διάσημος στην Αμερική ιδιοκτήτης εστιατορίων, αλλά και παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής. Από την αρχή της καραντίνας, με διάφορες ιδέες συγκεντρώνει χρήματα για το Restaurant Employee Relief Fund (RERF), έναν οργανισμό που προσπαθεί να στηρίξει τους άνεργους μάγειρες, σερβιτόρους, καθαριστές εστιατορίων της Αμερικής. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να μοιράσει τσεκ των 500 δολαρίων σε 40.000 υπαλλήλους στην εστίαση.

Η νέα του ιδέα είναι μία... κόντρα. Θα συγκρουστεί live με τον Μπιλ Μάρεϊ για την καλύτερη συνταγή nachos!

Δείτε κι αυτό: Η Τίνα Φέι συγκεντρώνει 115 εκατομμύρια δολάρια σε τηλεμαραθώνιο για την Νέα Υόρκη

nachos 3

Το «Nacho Average Showdown» θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, 15 Μαΐου στις 5 το απόγευμα (ώρα Ν. Υόρκης) - live στη Facebook σελίδα του Food Network.

Στην ουσία οι δύο άντρες βάζουν μπροστά την προσωπική τους λάμψη και διασημότητα - την πραγματική, καυτή δουλειά θα την κάνουν οι γιοι τους.

Δείτε κι αυτό: Ο Ντέιβιντ Λιντς σε προσκαλεί για να σου ψήσει καφέ (και να ζωγραφίσει το πορτρέτο σου)

nachos 607 1

nachos 607 2

Ο γιος του Μπιλ Μάρεϊ, Χόμερ Μάρεϊ, είναι μάγειρας και ιδιοκτήτης του «21 Greenpoint», ενός μπαρ/εστιατορίου στο Μπρούκλιν (όπου ο θεότρελος μπαμπάς του είχε περάσει ένα Σάββατο βράδυ πίσω από την μπάρα για να σερβίρει στους πελάτες), ενώ ο γιος του Φιέρι, Χάντερ Φιέρ, είναι επίσης σεφ κι ο ίδιος.

Οι γιοι μαγειρεύουν, οι μπαμπάδες τρώνε, η γνωστή παρουσιάστρια του Food Network Kάρλα Χολ παρουσιάζει και συντονίζει, αλλά ποιος κρίνει το αποτέλεσμα;

Κριτές θα είναι ο θρυλικός Σακίλ Ο' Νιλ κι ο Τέρι Κρουζ.

Δείτε τους Μάρεϊ και Φιέρι να παρουσιάζουν την ιδέα στον Τζίμι Φάλον:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: