Buzz

Η Τίνα Φέι συγκεντρώνει 115 εκατομμύρια δολάρια σε τηλεμαραθώνιο για την Νέα Υόρκη

στα 10

Ακόμα και οι κυνικές πένες λυγίζουν: όταν οι παραγωγοί της αποκάλυψαν το ποσό που συγκεντρώθηκε, η συνήθως non-bullshit κωμικός έβαλε τα κλάματα.

Flix Team
Η Τίνα Φέι συγκεντρώνει 115 εκατομμύρια δολάρια σε τηλεμαραθώνιο για την Νέα Υόρκη

Στην Νέα Υόρκη τα πάντα είναι σε αυστηρή καραντίνα, καθώς η πόλη έχει χτυπηθεί περισσότερο από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο από κρούσματα και θανάτους από τον Covid-19.

Μάλιστα, λίγο πριν, ανακοινώθηκε ότι τα θέατρα στο Μπρόντγουεϊ θα παραμείνουν κλειστά (τουλάχιστον) μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Κι όλος αυτός ο κόσμος που στηριζόταν στο μεροκάματό του; Απόλυτη καταστροφή για ένα μεγάλο κομμάτι της εργατικής και μεσαίας τάξης.

Δείτε κι αυτό: Ο Ντέιβιντ Λιντς σε προσκαλεί για να σου ψήσει καφέ (και να ζωγραφίσει το πορτρέτο σου)

rise up new york 607

Για αυτό και διοργανώθηκε το robinhood.org, μία ιστοσελίδα που θέλει να στηρίξει με δωρεές τους κατοίκους της Νέας Υόρκης που έχασαν τις δουλειές τους και παλεύουν να επιβιώσουν, τόσο από τον φονικό ιό, αλλά και οικονομικά.

Η Τίνα Φέι επιλέχθηκε ως παρουσιάστρια και οικοδέσποινα ενός φιλανθρωπικού μαραθωνίου που καλούσε τους θεατές για δωρεές και στήριξη.

Το «Rise Up New York: The Robin Hood Relief Benefit» κατάφερε να συγκεντρώσει από μικροποσά από παιδικούς κουμπαράδες, μέχρι δωρεές εκατομμυρίων.

Το τελικό ποσό; Οταν το ακούει η Φέι, λυγίζει. Είναι λίγο δύσκολο να πιστέψεις στους κυνικούς καιρούς μας τη δύναμη που έχουν οι πολλοί - όταν θέλουν.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα: