Buzz

Οι Μέριλ Στριπ, Κριστίν Μπαράνσκι και Οντρα ΜακΝτόναλντ πίνουν και τραγουδούν με τις ρόμπες τους

στα 10

Οι τρεις μεγάλες κυρίες πίνουν και τραγουδούν το «The Ladies Who Lunch». Και είναι το βίντεο που πρέπει να δεις σήμερα.

Οι Μέριλ Στριπ, Κριστίν Μπαράνσκι και Οντρα ΜακΝτόναλντ πίνουν και τραγουδούν με τις ρόμπες τους

Χθες, Κυριακή 26 Απριλίου ήταν τα 90α γενέθλια του Στίβεν Σόντχαϊμ, του διάσημου μουσικοσυνθέτη και στιχουργού του «West Side Story» και πολλών άλλων μεγάλων θεατρικών μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ - από το «Company» και το «A Funny Thing Happened on the Way to the Forum», μέχρι το «Ιnto The Woods» και το «Sweeney Todd» (ο οποίος έχει κερδίσει και Οσκαρ Τραγουδιού για το «Sooner or Later» που τραγούδησε η Madonna στο «Dick Tracy»).

Οι ηθοποιοί του τον τίμησαν σε μία «Zoom» βραδιά, όπως αυτές που μάς έχει συνηθίσει πλέον η καραντίνα της πανδημίας. Το on line γενέθλιο event που είχε τον τίτλο «Take Me to the World» φιλοξένησε διάφορους σταρ που τραγούδησαν γα τον Σόντχαϊμ - Τζος Γκρόμπαν, Νέιθαν Λέιν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Λιν-Μάνιουελ Μιράντα και δεκάδες άλλοι ένωσαν τις φωνές τους, κι όχι μόνο για ένα βροντερό "χρόνια πολλά".

Δείτε κι αυτό: O Μπραντ Πιτ ήταν ο οικοδεσπότης του νέου Saturday Night Live από το σπίτι

Meryl Streep quarantine 607

Το όλο event είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς προσπαθούν να στηρίξουν τα θέατρα και το (αφανές) προσωπικό τους που έχουν μείνει άνεργοι μετά το αιφνίδιο lockdown.

Αυτές που έκλεψαν την παράσταση όμως είναι οι τρεις κυρίες. Οι Μέριλ Στριπ, Κριστίν Μπαράνσκι και Οντρα ΜακΝτόναλντ (οι τελευταίες συμπρωταγωνιστούν και στο «The Good Fght» μαζί) έβαλαν τις ρόμπες τους, έφτιαξαν τα ποτά τους και έδωσαν μία σαρκαστική εκδοχή του «The Ladies Who Lunch».

Απολαύστε τις κυρίες που τραγουδούν και πίνουν:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: