Industry

Η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) ανοίγει τη συζήτηση στο 63ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

στα 10

Η Eνωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε ανοιχτή συζήτηση το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 13.00 στην αίθουσα Τζον Κασσαβέτης.

Flix Team
Η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) ανοίγει τη συζήτηση στο 63ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Επτά διευθυντές φωτογραφίας, που συμμετέχουν με ταινία στο 63ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση που οργανώνει η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 13.00 στην αίθουσα Τζον Κασσαβέτης.

Dodo Shooting 607 H Ολυμπία Μυτιληναίου στα γυρίσματα του «Dodo»

Η Ολυμπία Μυτιληναίου («Dodo»), ο Ζαφείρης Επαμεινώνδας («Ακουσέ Με»), ο Κωνσταντίνος Κουκουλιός («Broadway»), ο Φώτης Μήτσης («Καθαρτήριο»), ο Πέτρος Νούσιας («Μπάσταρδα»), ο Παναγιώτης Σαλαπάτας («Μια Νύχτα στο Θέατρο») και (μέσω βίντεο) ο Γιώργος Καρβέλας («Ησυχία 6-9») θα επιλέξουν μια σκηνή από την ταινία για την οποία βρίσκονται στο Φεστιβάλ και θα την περιγράψουν με σχόλια σχετικά με την κινηματογράφηση της (τεχνικά μέσα, τύπος κάμερας, φακοί, φωτιστικά σώματα, μακινιστικά, color correction). Ερωτήσεις, απαντήσεις και σχολιασμοί από το κοινό θα ολοκληρώσουν το τοπίο της διεύθυνσης φωτογραφίας σήμερα.

Την ανοιχτή συζήτηση συντονίζει ο Γιώργος Φρέντζος.

broadway Ο Κωνσταντίνος Κουκουλιός στα γυρίσματα του «Broadway»

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών στο επίσημο site του GSC, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.