Buzz

Θέλετε να νιώσετε «Ανατριχίλες»; Μπορείτε. Πρώτοι απ΄ όλους!

στα 10

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν στην πρώτη προβολή της ανατριχιαστικά απολαυστικής κωμωδίας τρόμου! Κερδίστε προσκλήσεις.

Flix Team
Θέλετε να νιώσετε «Ανατριχίλες»; Μπορείτε. Πρώτοι απ΄ όλους!

Τα διάσημα τέρατα της σειράς bestseller Ανατριχίλες κάνουν το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο στην ομώνυμη κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Τζακ Μπλακ. Η ταινία σε σκηνοθεσία του Ρομπ Λέτερμαν, υπόσχεται να δώσει σάρκα και οστά στους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ανθολογίας -όπως τον Σλάπι, τη δαιμόνια κούκλαεγγαστρίμυθου- και να χαρίσει ένα διασκεδαστικά τρομαχτικό θέαμα με σασπένς και γερές δόσεις γέλιου για όλη την οικογένεια.

goosebumps 607

Η ζωή του νεαρού Ζακ Κούπερ αναστατώνεται μετά τη μετακόμιση από τη μεγαλούπολη σε μία κωμόπολη, αλλά η γνωριμία του με την όμορφη γειτόνισσά του Χάνα θα του δώσει φτερά. Μόνο που, όπως αποκαλύπτεται, πατέρας της Χάνα είναι ο μυστηριώδης Ρ. Λ. Στάιν , διάσημος συγγραφέας των bestseller Ανατριχίλες. Πρόκειται για έναν αινιγματικό καλλιτέχνη, έρμαιο της φαντασίας του, καθώς τα τέρατα που περιγράφει στα βιβλία του είναι αληθινά και ο ίδιος προστατεύει τους αναγνώστες του κρατώντας τα «κλειδωμένα» μέσα στα βιβλία του. Όταν κατά λάθος τα τέρατα απελευθερώνονται, θα πρέπει ο Στάιν, ο Ζακ και η Χάνα να τα ξαναστείλουν πίσω στις σελίδες απ’ όπου ξεπήδησαν.

Με τα βιβλία του Ρ. Λ. Στάιν να έχουν ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, η σειρά παιδικών βιβλίων Ανατριχίλες έχει εξάψει τη φαντασία των απανταχού αναγνωστών της από το 1992 που ξεκίνησε, οπότε η κινηματογραφική τους μεταφορά ήταν απλώς θέμα χρόνου.

goosebumps greek poster 607

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου από την Feelgood, αλλά οι αναγνώστες του Flix θα έχουν την ευκαιρία να την δουν πρώτοι την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στον Κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124 (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) στις 20:00 το βράδυ (ώρα προσέλευσης 19:30).

Για να διεκδικήσετε μια από τις διπλές προσκλήσεις κάντε like, share και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα του flix στο facebook.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ του φιλμ και καλές ανατριχίλες...