Buzz

#good_to_be_bad: Να γιατί το Χόλιγουντ επιλέγει Βρετανούς ηθοποιούς για τους «κακούς» του!

στα 10

Το σποτάκι της Jaguar για το Super Bowl της Κυριακής επιστρατεύει τους Μπεν Κίνγκσλεϊ, Τομ Χίντλστον και Μαρκ Στρονγκ να μας εξηγήσουν τι κάνει τους Βρετανούς ηθοποιούς να φαντάζουν... απειλητικοί. Δείτε το!

#good_to_be_bad: Να γιατί το Χόλιγουντ επιλέγει Βρετανούς ηθοποιούς για τους «κακούς» του!

Μπορεί το σποτάκι της Σκάρλετ να κόπηκε από τη λογοκρισία, αλλά η πιο χοτ διαφημιστική ζώνη της χρονιάς για την αμερικανική τηλεόραση - αυτή που προβάλει τα πανάκριβα «εναλλακτικά» διαφημιστικά αναψυκτικών, μπύρας, αυτοκινήτων, σνακς (και φυσικά ταινιών!) κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Bowl, έχει κρατήσει ακόμα πολλές εκπλήξεις για την Κυριακή το βράδυ.

Το ντεμπούτο τους θα κάνουν νέα trailers των «Captain America: Winter Soldier», «The Amazing Spider-Man 2», του σίκουελ των «Transformers» και το αντίστοιχο των «Muppets Most Wanted». Φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί επίσης το trailer της νέας «ποδοσφαιρικής» ταινίας του Κέβιν Κόστνερ , το «Draft Day». Αυτά που θα μείνουν στον... πάγκο, είναι τελικά τα σποτ των «X-Men: Days of Future Past», «Dawn of the Planet of the Apes», «Godzilla» και «Guardians of the Galaxy», τα οποία μάλλον προορίζονται για κάποιο άλλο σλοτ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς.

Πέρα από την κινηματογραφική επικαιρότητα όμως, γελάσαμε πολύ με το νέο σποτ της Jaguar, το οποίο χτίζει το προφίλ του «χολιγουντιανού κακού» - επιστρατεύοντας σε ρόλους ανεξιχνίαστα σατανικών ηρώων τους Μπεν Κίνγκσλεϊ, Τομ Χίντλστον και Μαρκ Στρονγκ, οι οποίοι μας κοιτούν με έντονα βλέμματα και μας απειλούν με βρετανική προφορά. Και πιάνει.

Δείτε μία σειρά από teasers και το πρώτο trailer.



Δείτε σποτάκια παλιότερων τελικών του Super Bowl:

Tags: super bowl