Buzz

Τα Muppets σας εύχονται χαρούμενο και ξέφρενο 2014!

στα 10

Με ένα εορταστικό teaser για τον ερχομό του νέου χρόνου, υποδέχεται το 2014 η παρέα των Muppets που επιστρέφουν για τη δεύτερη κινηματογραφική τους περιπέτεια με τίτλο «Muppets Most Wanted» το Μάρτιο που μας έρχεται.

Τα Muppets σας εύχονται χαρούμενο και ξέφρενο 2014!

Το «Muppets Most Wanted» ακολουθεί την παρέα των Muppets καθώς βρίσκονται σε παγκόσμια περιοδεία, σε sold out παραστάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη: το Βερολίνο, τη Μαδρίτη και το Λονδίνο. Το χάος όμως δεν θα αργήσει να έρθει όταν θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια διεθνή εγκληματική επιχείρηση με επικεφαλής τον δίδυμο του Κέρμιτ που με το όνομα Constantine είναι περισσότερο γνωστός ώς ο Νούμερο Ενα Εγκληματίας του Κόσμου.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα ήμασταν καθόλου ενθουσιασμένοι με μια ταινία και δή sequel με τα Muppets, μόνο που η ανάμνηση της πρώτης υπέροχης ταινίας του 2012 (διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix) παραμένει ακόμη νωπή ως μια από τις εκπλήξεις της θαυματουργής Disney, που όταν θέλει είναι η μόνη που μπορεί να χτυπήσει κέντρο στο όποιο παιδικό μας... ένστικτο.

2

Ετοιμο για την κυκλοφορία του, το Μάρτιο του 2014, το «Muppets Most Wanted» του Τζέιμς Μπόμπιν μετράει ως προσθήκη τον Ρίκι Τζερβέις, την Τίνα Φέι και τον Τάι - Modern Family - Μπαρέλ και με ένα μικρό teaser μας εύχεται καλή χρονιά.


Δείτε το τρέιλερ


Διαβάστε ακόμη: