Buzz

Ο Ρίκι Τζερβέιζ μας στέλνει ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «The Muppets…Again!»

στα 10

Τα γυρίσματα του σίκουελ «The Muppets…Again!» έχουν ξεκινήσει και ο Ρίκι Τζερβέιζ με τον Πέπε τη Γαρίδα μάς στέλνουν ένα βίντεο από τα παρασκήνια. Δείτε το!

Ο Ρίκι Τζερβέιζ μας στέλνει ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «The Muppets…Again!»

Η πρεμιέρα του σίκουελ των Muppets έχει προγραμματιστεί για ένα χρόνο ακριβώς: Μάρτιο του 2014. Αυτή την εποχή, το «The Muppets…Again!» έχει ξεκινήσει γυρίσματα. Σκηνοθέτης για άλλη μία φορά ο Τζέιμς Μπόμπιν, ενώ ανάμεσα στο καστ των ηθοποιών συναντάμε την Τίνα Φέι, τον Ρέι Λιότα, τον Τάι Μπαρέλ του «Modern Family» και τον Ρίκι Τζερβέιζ!

Η ιδέα της πλοκής μεταφέρει την συμμορία σε μία ευρωπαϊκή περιοδεία (Από το Βερολίνο, στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο) αλλά στην στάση που θα κάνουν στην αγγλική πρωτεύουσα ... όλα θα πάνε στραβά. Ενας παλιός σατανικός αντίπαλος και σωσίας του Κέρμιτ, ο Κόνσταντιν, θα δημιουργήσει μία σειρά από προβλήματα και περιπέτειεες.

Ο Τζερβέιζ δηλώνει ενθουσιασμένος από την συμμετοχή του στην ταινία «Υποκλίνομαι, νιώθω δέος με τα Muppets» είπε σε συνέντευξή του. «Τα λατρεύω εδώ και 35 χρόνια! Βρέθηκα στο σετ και ένιωσα σαν ένα 8χρονο αγόρι που του έκαναν το τέλειο δώρο τα Χριστούγεννα!»

Δείτε λοιπόν το μικρό βίντεο που έστειλε από το παρασκήνιο των γυρισμάτων με τον Πέπε, τον βασιλιά των Γαρίδων - ένα μικρό «τίποτα», αλλά τυπικό, σύντομο, φλεγματικό χιούμορ Τζερβέιζ που θα σας κάνει να γελάσετε.


.

Σε άλλα νέα, μαθαίνουμε ότι στο σίκουελ όχι απλά μπορεί να δούμε τον γάμο του Κέρμιτ με την Μις Πίγκι, αλλά θα εμφανιστεί μία παλιά της αντίπαλος και αντίζηλος: η «Αννι Σου».

1

Η Λουίζ Γκολντ με την «Αννι Σου» από τα πλατό των 70ς Muppets

Αυτό ήταν μία ιδέα και ένας φόρος τιμής του Μπόμπιν στην 70ς περίοδο των βρετανικών Muppets, για αυτό και ο σκηνοθέτης βρήκε και προσέλαβε την Λουίζ Γκολντ, την ίδια επαγγελματία που χειριζόταν την κούκλα της Αννι Σου τότε.

Οπως δήλωσε στο περιοδικό Empire ο Μπόμπιν «νιώθουμε όλοι ότι τα Muppets ανήκουν στο Λονδίνο και για αυτό πρέπει να εμφυσήσουμε κάτι από τον αέρα που είχαν τότε. Βρήκαμε την Λουίζ Γκολντ, η οποία ήταν η μοναδική γυναίκα χεριστής των μαριονετών τότε και αναστήσαμε μία από τις ηρωίδες της, την Αννι Σου. Η Αννι ήταν η αντίζηλος της Μις Πίγκι, είχε εμμονή μαζί της και φυσικά η Πίγκι την μισούσε...»