Buzz

Ολοι θέλουν να μιλήσουν στον Σίζαρ! Τρέιλερ για το «Dawn of the Planet of the Apes»

στα 10

Σε μια συνέχεια ταινιών που πλέον δεν έχει... συνέχεια, ένα ακόμη κομμάτι του «Πλανήτη των Πιθήκων» έρχεται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το «Rise of the Planet of the Apes», πιο σκοτεινό και με τον Σίζαρ του Αντι Σέρκις να ανακηρύσσεται πλέον σε διαχρονικό ήρωα.

Ολοι θέλουν να μιλήσουν στον Σίζαρ! Τρέιλερ για το «Dawn of the Planet of the Apes»

«Ενα συνεχώς αυξανόμενο έθνος από γεννετικά μεταλλαγμένους πιθήκους, με αρχηγό τον Σίζαρ, απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων που επιβίωσαν του ιού που κατέστρεψε τα πάντα μια δεκαετία πριν. Οι πίθηκοι καταλύουν σε ένα έρημο μέρος, αλλά μόνο μέχρι τη στιγμή που οι άνθρωποι τους ανακαλύπτουν και ξεκινάει ο αγώνας για το ποιο είδος θα είναι το κυρίαρχο στον πλανήτη Γη.»

Κι άλλα τέτοια επικά συμβαίνουν στο πρώτο τρέιλερ του «Dawn of the Planet of the Apes», το οποίο έρχεται για να δώσει λίγο ακόμη Σίζαρ/Αντι Σέρκις στο λαό που τον λάτρεψε στην πρώτη ταινία («Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση») αλλά και με εχέγγυο τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ματ Ριβς (υπεύθυνου για το υπέροχο «Let me In», ριμέικ του σουηδικού «Let the Right One In») που αν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες είναι σκοτεινές, επιβλητικές και αρκούντως τρομακτικές.

2

Το ότι το τρέιλερ δεν περιέχει πολύ Σίζαρ, οφείλεται στο γεγονός πως ο χαρακτήρας του Αντι Σέρκις επεξεργάζεται ψηφιακά πριν την τελική του εμφάνιση στην ταινία και ο δρόμος του post-production σε μια ταινία που βασίζεται κατά κύριο λόγο στα ειδικά εφέ είναι ακόμη μακρύς.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:


Διαβάστε ακόμη: