Buzz

Super Bowl 2012: Διάλειμμα για...τρέιλερ!

στα 10

Η μετάδοση του μεγάλου τελικού του Super Bowl ανάμεσα στους New England Patriots και τους New York Giants σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα διακοπεί πολλές φορές για τις πιο ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις της χρονιάς. Ανάμεσα τους και τα τρέιλερ μερικών από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2012. Τo Flix μεταφέρει την εμπειρία, δίνοντας σας την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε σχεδόν σαν τα βλέπατε...ζωντανά!

Super Bowl 2012: Διάλειμμα για...τρέιλερ!

Σε ένα θρίαμβο της ικανότητας των Αμερικάνων να μετατρέπουν ακόμη και τα πιο τοπικά γεγονότα τους σε παγκόσμιες υποθέσεις, ο ετήσιος τελικός του Super Bowl μοιάζει εδώ και χρόνια με κάτι περισσότερο από ένας αγώνας ράγκμπι.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του Φεβρουαρίου (μεγαλύτερο ακόμη και από αυτήν την ίδια την απονομή των βραβείων Οσκαρ), συγκέντρωσε πέρσι περισσότερους από 111 εκατομμύρια θεατές, κερδίζοντας την πρώτη θέση στα πιο εμπορικά προγράμματα όλων των εποχών στην Αμερική. Και το ίδιο φαίνεται πως θα κάνει και φέτος, ξεπερνώντας το δικό του ρεκόρ, αφού ολόκληρη η Αμερική ζει στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού ανάμεσα στους New England Patriots και τους New York Giants.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, λίγοι είναι αυτοί που καθηλώνονται στο NBC (φέτος για πρώτη φορά ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε online streaming από το nbc.com) μόνο για να απολαύσουν τόνους ιδρώτα και περίσσευμα κραυγών στην πορεία προς τον μεγάλο νικητή.

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Μαντόνα θα είναι η επίσημη performer του ημιχρόνου (μαζί με την M.I.A. και την Νίκι Μίνα θα ερμηνεύσει το καινούριο της single «Give Me All your Luvin») σε μια παράσταση που περιλαμβάνει μέχρι και το Cirque De Soleil, ενώ τον εθνικό ύμνο θα ερμηνεύσει φέτος η Κέλι Κλάρκσον.

Και φυσικά, ο τελικός θα διακοπεί πολλές φορές από διαφημίσεις. H Pepsi, τα Doritos, η Volkswagen, η General Motors, η Τοyota, η Hyundai, η Kia Motors, η Audi και άλλοι κολοσσοί με σποτ ειδικά φτιαγμένα για το Super Bowl (δείτε εδώ το διαφημιστικό της Honda με τον Μάθιου Μπρόντερικ να αναβιώνει το ρόλο του Φέρις Μπιούλερ) έχουν αγοράσει τον πιο ακριβό τηλεοπτικό χρόνο της χρονιάς. Ανάμεσα τους και τα τρέιλερ των ταινιών που στοχεύουν κέντρο στο κοινό τους, προσφέροντας δράση, εκρήξεις, ιδρωμένους μυς και μια ισχυρή δόση...Σάσα Μπαρόν Κοέν.

Τo Flix συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τα περισσότερα από τα τρέιλερ που θα παιχτούν το βράδυ (ο αγώνας ξεκινάει στις 01.00 ώρα Ελλάδας) και σας προκαλεί να ζήσετε την εμπειρία. Τα περισσότερα τα έχετε ήδη δει («G.I. Joe: Retaliation», «Ηunger Games») και τα υπόλοιπα οφείλετε να τα κρίνετε σαν να τα βλέπατε σε ένα διάλειμμα του αγώνα.

Με τη σειρά που προβάλλονται τα τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι: «The Avengers», «Battleship», «G.I. Joe: Retaliation». «Hunger Games», «John Carter», «The Lorax», «The Dictator».