Buzz

«The Hunger Games»: νέο τρέιλερ στην αρένα!

στα 10

Τρυφερές στιγμές αποχαιρετισμού, πώς μοιάζει η αρένα, Λένι Κράβιτς και Στάνλεϊ Τούτσι. Αυτά προσφέρουν σήμερα οι «Αγώνες Πείνας!»

«The Hunger Games»: νέο τρέιλερ στην αρένα!
Λένι Κράβιτς - Σίνα και Τζένιφερ Λόρενς - Κάτνις πριν τους Αγώνες

Σε δύο μόλις μήνες… happy hunger games! Η Lionsgate κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για τους «Αγώνες Πείνας» που θα δούμε τον Μάρτιο. Πιο ανθρώπινο, πιο τρυφερό, λιγότερο θεαματικό και εφετζήδικο, το υλικό συμπληρώνει το πρώτο τρέιλερ και το τίζερ με μικρά δωράκια, σα να τα έστειλε ο χορηγός μας στον αγώνα.

Τι μαθαίνουμε από το δεύτερο τρέιλερ:

  • Την καρφίτσα που πρόκειται να γίνει το σήμα κατατεθέν της Κάτνις Εβερντιν, τη χρυσή Κοτσυφόκισσα, η Κάτνις την έχει ήδη στην κατοχή της και τη δίνει στην αδελφή της να την κρατήσει. Αρα πιθανόν από την ταινία λείπει ο χαρακτήρας της Ματζ, της φίλης της ηρωίδας από τον τομέα της.

  • Οι σκηνές όπου η Κάτνις αποχαιρετά τον Γκέιλ πριν φύγει για την Κάπιτολ, δίνοντάς του οδηγίες να προστατεύει την οικογένειά της και ο εξομολογητικός διάλογος της Κάτνις με τον Πίτα στην ταράτσα, όπου αποφασίζουν να μην αλλοιώσουν τις ταυτότητές τους εικονοποιούν με απόλυτη ακρίβεια το βιβλίο της Σούζαν Κόλινς.

  • Βλέπουμε στάδια της εκπαίδευσης, την αρένα που θυμίαζει λίγο ΟΑΚΑ και τους φλεγόμενους κορμούς.

  • Ο αποχαιρετισμός του Σίνα και της Κάτνις μοιάζει συγκινητικός, ειδικά αν δώσετε έμφαση στη χρυσή σκιά που ο Σίνα φορά στα μάτια!

  • Απολαμβάνουμε Στάνλεϊ Τούτσι ως γλοιώδη τηλεπαρουσιαστή / ψυχαναλυτή Σίζαρ Φλίκερμαν.

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για τους «Αγώνες Πείνας» εδώ.