Industry

«Game of Thrones»: λίγο πριν τον 5ο κύκλο, ποιος θέλει να ξαναδεί τα 2 τελευταία επεισόδια του 4ου σε IMAX οθόνες;

στα 10

Μπορεί ο 5ος κύκλος της πολυαναμενόμενης σειράς να αργεί, όμως τα δύο τελευταία επεισόδια του 4ου θα προβληθούν σε IMAX οθόνες για την απόλυτη επική εμπειρία που δεν χωρά σε μικρές οθόνες...

«Game of Thrones»: λίγο πριν τον 5ο κύκλο, ποιος θέλει να ξαναδεί τα 2 τελευταία επεισόδια του 4ου σε IMAX οθόνες;

Φαίνεται πώς ο χειμώνας φέτος ήρθε νωρίτερα.

Ή, τουλάχιστον, μία μικρή (και ταυτόχρονα τεράστια!) δόση του. Μπορεί ο 5ος κύκλος του Game of Thrones να μην έχει ανακοινώσει ημερομηνία πρεμιέρας του (παραδοσιακά τον περιμένουμε τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου), όμως οι δημιουργοί επιφύλλασσαν ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο δώρο στους φανς: τα δύο τελευταία επεισόδια του 4ου κύκλου μετατράπηκαν σε φορμά, επεξεργάστηκαν ψηφιακά και ετοιμάστηκαν για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία. Προβολή σε οθόνες IMAX, οι οποίες θα ολοκληρώνονται με την πρεμιέρα του πρώτου trailer του 5ου κύκλου.

Game of Thrones 5: τι αποκαλύπτουν 3 teaser του νέου κύκλου;

Game of Thrones IMAX Posters 607

Δυστυχώς τα νέα αφορούν (όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής) την Αμερική: η συνεργασία αφορά τις αμερικανικής ΙΜΑΧ αλυσίδες κινηματογράφων και το ΗΒΟ. Πολύ πιθανόν όμως να ακολουθήσει και η Μ. Βρετανία. Οι προβολές πάντως στους 150 ΙΜΑΧ αμερικανικούς κινηματογράφους θα διαρκέσουν μία μόλις εβδομάδα (23 - 29 Ιανουαρίου) και περιμένουμε ότι τα εισιτήρια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν on line απόψε, θα κάνουν φτερά μέσα σε λίγα λεπτά.

game of thrones the watchers on the wall episode Θυμηθείτε τα πάντα για το 9ο επεισόδιο του 4ου κύκλου Game of Thrones:The Watchers on the Wall

Και δεν αδικούμε το φανατισμό: τα δύο τελευταία επεισόδια (ειδικά η επική μάχη των «Watchers on the Wall») είναι τα πιο κινηματογραφικά όλων. Πολλοί μάλιστα τα έχουν συγκρίνει με τις επικές διαστάσεις της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών». Ο σκηνοθέτης τους, Νιλ Μάρσαλ, ομολόγησε ότι αυτός ήταν κι ο στόχος του: «Τα σκηνοθέτησα σε κινηματογραφική κλίμακα. Επιδίωκα στην επική κινηματογράφηση, ήθελα να φαντάζουν ως μεγάλο σινεμά»

Δείτε εδώ το τρέιλερ για την IMAX προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones», το οποίο περιλαμβάνει και μια μικρή σκηνή από τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο:


Μήπως μάς κάνει την έκπληξη και η nova που έχει την αποκλειστική συνεργασία με το ΗΒΟ και φέρνει κάθε νέο επεισόδιο «Game of Thrones» στην Ελλάδα, 48 μόλις ώρες μετά την Αμερική; Αυτό θα ήταν υπέροχο!

Game of Thrones IMAX Posters 607

Θυμηθείτε τα πάντα για το 10ο και τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου Game of Thrones:The Children

Περισσότερο Game of Thrones: