Buzz

Οι σταρ του «Game of Thrones» στο πλευρό των προσφύγων στην Ελλάδα

στα 10

Τρεις από τους σταρ του «Game of Thrones» έφτασαν στην Ελλάδα για να συναντήσουν από κοντά πρόσφυγες από τη Συρία και να στείλουν δυνατό το μήνυμα της αφύπνισης ολόκληρου του πλανήτη μπροστά στο μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας.

Οι σταρ του «Game of Thrones» στο πλευρό των προσφύγων στην Ελλάδα

«Αυτοί οι έξυπνοι, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι θέλουν να επιστρέψουν σπίτι τους. Θέλουν να γυρίσουν στις κοινωνίες και τις γειτονιές τους. Θέλουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Αλλά έχουν κολλήσει εδώ. Και είναι απίστευτα θλιβερό. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα γι' αυτούς. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο για όλους.»

Με αυτά τα λόγια η Λένα Χέντι - πιο γνωστή ως Σέρσεϊ Λάνιστερ, συνόψισε το ταξίδι της μαζί με τους Μέισι Γουίλιαμς (Αρια Σταρκ) και Λίαμ Κάνινγκχαμ (Σερ Ντάβος) στην Ελλάδα, όπου επισκέφθηκαν καταυλισμούς προσφύγων από τη Συρία, στέλνοντας δυνατό το μήνυμα πως ο πλανήτης πρέπει να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που ζουν μακιρά από τα σπίτια τους σε μια διαδρομή που κανείς δεν γνωρίζει που ακριβως θα τους οδηγήσει.

Διαβάστε ακόμη: Το φινάλε της 6ης σεζόν του «Game of Thrones» άγγιξε νέα δυσθεώρητα ύψη τηλεθέασης

Game of Thrones Greece Refugees

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που μέλη του «Game of Thrones» δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους πρόσφυγες - μέρος της προσπάθειας του International Rescue Committee (IRC) που συνεχίζει να συγκεντρώνει χρήματα για τη διάσωση και την ασφαλή μετακίνηση προσφύγων σε όλο τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις των σταρ του «Game of Thrones»:

Περισσότερο «Game of Thrones»:

Διαβάστε ακόμη όλα τα recaps των επεισοδίων του έκτου κύκλου με τον τρόπο του Flix: