Buzz

Είναι 2020 και η Εμμα από τα «Φιλαράκια» ξύπνησε από τον ύπνο της

στα 10

Και φυσικά δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram για να το γιορτάσει.

Είναι 2020 και η Εμμα από τα «Φιλαράκια» ξύπνησε από τον ύπνο της

Τα «Φιλαράκια» είναι μια από τις ελάχιστες σειρές που συνεχίζουν να προσφέρουν απλόχερα στην ποπ κουλτούρα ακόμα και τώρα, 16 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιό της. Σε ένα από αυτά, στο 10x4 με τίτλο «The One With the Cake», όταν ο Ρος ζητά από τους Τσάντλερ και Μόνικα, οι οποίοι μόλις έχασαν ένα ρομαντικό ταξίδι για τα γενέθλια της Εμμα, της κόρης της Ρέιτσελ και του Ρος, να αφήσουν το δικό τους ευχετήριο μήνυμα, ο Τσάντλερ λέει «γεια σου Εμμα. Είναι το 2020. Ακόμα χαίρεσαι τον υπνάκο σου;» Και με τη Μόνικα να συμπληρώνει «είμαστε οι θείοι σου Μόνικα και Τσάντλερ, που μπορεί να μη μας αναγνωρίζεις μιας και έχουμε να μιλήσουμε στους γονείς σου για 17 χρόνια.»

Διαβάστε ακόμα: Τα Φιλαράκια των «Friends»: 10 σειρές που δε θα υπήρχαν χωρίς το κλασικό σίτκομ


Οπως φαίνεται η Νοέλ Σέλντον, που έπαιζε μαζί με την αδερφή της Κάλι την Εμμα τότε, και οι οποίες συνεχίζουν να παίζουν σε ταινίες όπως πολύ πρόσφατα μάλιστα στο «Εμείς» του Τζόρνταν Πιλ, αποφάσισε να απαντήσει στο μήνυμα αυτό με μια φωτογραφία στο Instagram της κρατώντας μια κούπα του Central Perk.

Το 2020 δεν σήμαινε μόνο το τέλος του ύπνου της Εμμα, αλλά και το τέλος της σειράς στο Netflix, μιας και από την 1η Ιανουαρίου το διαδικτυακό κανάλι έχασε τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς στην πλατφόρμα του για την Αμερική μιας και από τον Μάιο η σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά στο HBO Max.

Διαβάστε ακόμα: