Industry

Εσύ είσαι; Αυτή είναι η ευκαιρία σου να (ξανα)δείς το «L – Εγώ είμαι» του Μπάμπη Μακρίδη

στα 10

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας σε DVD, η Feelgood και το Flix σας προσκαλούν ξανά στο παράξενο σύμπαν των ηρώων του «L».

Flix Team
Εσύ είσαι; Αυτή είναι η ευκαιρία σου να (ξανα)δείς το «L – Εγώ είμαι» του Μπάμπη Μακρίδη

Μια σπαρακτική κωμωδία που έρχεται με φόρα από το τυφλό σημείο του καθρέφτη σου. Και καρφώνεται επίμονα στο μυαλό σου. Σκηνοθετικό ντεμπούτο και μεγάλη πρωτιά για τον Μπάμπη Μακρίδη, καθώς η ταινία αποτέλεσε επίσημη συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Sundance κι από εκεί ακολούθησε μια δαφνοστόλιστη πορεία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Το «L – Εγώ Είμαι» μόλις κυκλοφόρησε σε DVD [διαβάστε περισσότερα εδώ], έτοιμο να παρκάρει στο σαλόνι του σπιτιού σας. Η Feelgood και το Flix.gr κάνουν δώρο σε τρεις τυχερούς το DVD του «L», ώστε όσοι το είδαν και το αγάπησαν να το ξαναθυμηθούν και όσοι δεν το συνάντησαν στο σινεμά, να καθίσουν από την αρχή στη θέση του συνοδηγού!

Για να κερδίσετε το ένα από τα τρία DVDs, στείλτε μας email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, γράφοντας οπωσδήποτε στο θέμα «L - διαγωνισμός». Εχετε περιθώριο συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου. Οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email.

Ανατρέξτε στο σύμπαν του «L» του Μπάμπη Μακρίδη, με κείμενα και εικόνες, εδώ.