Buzz

Election Anxiety? Τα πιο αστεία tweets του Χόλιγουντ απέναντι στο θρίλερ των εκλογικών αποτελεσμάτων

στα 10

Ο Μπάιντεν λογικά θα κερδίσει. Δεν υπάρχει τίποτα το λογικό όμως στην Αμερική του Τραμπ (ο οποίος απειλεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αρνηθεί να παραδώσει την εξουσία). Ο αμερικανικός λαός περιμένει. Twittάρει. Kαι πίνει πολύ αλκοόλ.

Election Anxiety? Τα πιο αστεία tweets του Χόλιγουντ απέναντι στο θρίλερ των εκλογικών αποτελεσμάτων

ΟΚ όλοι μπορεί να φοβόντουσαν ότι οι πιστοί οπαδοί του Τραμπ θα κατέβουν να στηρίξουν. ΟΚ αρκετές συνετές φωνές υπογράμμιζαν ότι ο Τζο Μπάιντεν «δε θα κάνει βόλτα στο πάρκο». Αλλά το σοκ να βλέπεις ότι 69,732,882 εκαττομύρια Αμερικανών συνεχίζουν να ψηφίζει αυτόν τον Πρόεδρο, δεν το περίμενε κανείς. Ή σχεδόν κανείς. Ή, τουλάχιστον, το έδιωχνε ως σκοτεινή, απαισιόδοξη σκέψη στην σκοτεινή απαισιόδοξη εποχή μας.

Κι όμως. Ο Πρόεδρος που τους άφησε εκτεθειμένους στον Covid 19 (και αντιμετώπισε ο ίδιος την ασθένειά του ως "superhero" καύχημα), ένας Πρόεδρος επανηλειμμένα αλαζονικός, προσβλητικός, ρατσιστής, ομοφοβικός, μισογύνης, ένας Πρόεδρος που συνεχώς αποκαλεί το ποσοστό των ακροδεξιών μιλιταριστών ψηφοφόρων του «good people» και «patriots», ένας Πρόεδρος που προτείνει Ανώτατους Δικαστές ως φερέφωνο των Ευαγγελιστών και της οπισθοδρομικής επικίνδυνης ατζέντας τους, ένας Πρόεδρος χωρίς κανένα πλάνο για τίποτα, ένας Πρόεδρος ψεύτης και κλέφτης και γελοίος... είναι πιθανό να παραμείνει Πρόεδρος για μία ακόμα τετραετία.

Δείτε κι αυτό: Οι διάσημοι της Αμερικής ψήφισαν - και το έκαναν θέμα


Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό. Αλλά ψυχραιμία. Ηδη μέσα σε 24 ώρες μετά το φαινόμενο του «Red Mirage» (ο χάρτης αρχικά κοκκίνησε και ο Τραμπ φαινόταν ψηλά γιατί οι οπαδοί του ψήφισαν επί το πλείστον στις κάλπες, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Δημοκρατικών ψηφοφόρων που έστειλαν ταχυδρομικά την ψήφο τους) το καθαρό προβάδισμα του Μπάιντεν φάνηκε. Αρκεί να μην ξανανατραπεί. Δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση.

Οσο η διαδικασία θα προχωράει, όσο ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί ότι αν χάσει, θα μπλοκάρει το αποτέλεσμα ως δολιοφθορά και θα το καταγγείλει στο δικαστήριο, όσο κανείς μας δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι παίζει με τους εκλέκτορες και γιατί κάποιες Πολιτείες (αχ αυτή η Πενσιλβένια) είναι τόσο κρίσιμες, οι σταρ αναλαμβάνουν λίγο να μας διασκεδάσουν με πικρά, καυστικά, ημίτρελα tweets.

Και πολύ πιθανόν μεθυσμένα - γιατί όλοι αυτό ομολογούσαν από το πρωί χθες.

Election Anxiety tweets 607 1
























pink elections 607